Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

House for sale 6+1 • 398 m² without real estateKrupá, Kostelec nad Černými lesy - Svatbín, Středočeský Region

Krupá, Kostelec nad Černými lesy - Svatbín, Středočeský Region
PriceCZK 6,300,000


Útulný, prostorný dům vhodný i pro rodinu s dětmi je obklopen půvabnou vzrostlou okrasnou zahradou. RD stojí na klidném místě ve slepé ulici v obci nacházející se v bezprostředníí blízkosti Kostelce nad Černými lesy (PV). RD má 2 terasy, 1 balkon. Zastavěná plocha domu je 149 m2, užitná plocha domu je 398 m2 velikost parcely je 780 m2. Dispozice: PP - garáž, prádelna, kotelna, technické zázemí, sauna s bazénkem, spíž.

1.NP - otevřený velký obývací prostor s krbem, jídelnou, moderní kuchyní na zakázku s vestavěnými spotřebiči. Odtud je vstup na západní terasu a do zahrady. Další místnosti patra jsou zádveří, předsíň, samostatné WC, koupelna a 2 ložnice. 2.NP - tvoří 3 pokoje, prostorná šatna, koupelna a WC, balkon s výhledem do krajiny. Vybavení a zařízení domu je kvalitní a ve výborném stavu. Po dohodě je možné část zanechat.

RD nabízí klidné bydlení s krásným okolím, lesy, loukami a rybníky (Jevany a Vyžlovka). Dopravní dostupnost do Prahy v rámci PID autobusem (45min. M Hostivař) nebo vlakem (60 min. Masarykovo nádraží).

K nastěhování: 31/3/2009

 

Property Characteristics

Listing ID10321
Layout6+1
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha398
Floor3
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.