Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 64 m² bez realitkyU Pošty, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský Region

U Pošty, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,800

+ Poplatky za službyCZK 3,200


Nabízím hezký prostorný byt 2+1 k pronájmu.

Jedná se o světlý, dobře udržovaný byt s balkonem, který již prošel rekonstrukcí vč. výměny oken za kvalitní plastová. Dům, ve kterém je byt situován, se nachází v klidné lokalitě s výborným spojením do centra - 17 min na Českou, 12 min na Hlavní nádraží, 5 minut k OC Campus Square a nemocnice Bohunice. V bezprostřední blízkosti domu je zastávka tramvají, trolejbusů i busů, parkovací plochy je dostatek a výhodou je i blízkost výjezdu z města. Hned před domem se dále nachází obchody, poliklinika, pošta i restaurace. Snadno dostupná je i školka a škola, navíc je blízko i do nového bazénu v Kohoutovicích.

Cena je 12 000 Kč/měsíc včetně poplatků za energie. Vratná kauce je požadována ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nástup možný ihned. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem (více let) s možností sjednání výhodnější ceny v dalších letech nájmu.

Bez realitní kanceláře.

Property Characteristics

Listing ID102692
Layout2 bedroom
Floor5
Floor space64
Fully furnishedFully furnished
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.