Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 100 m² without real estateVelký Újezd, Chorušice - Velký Újezd u Chorušic, Středočeský Region

Velký Újezd, Chorušice - Velký Újezd u Chorušic, Středočeský Region
PriceCZK 1,500,000


Insolvenční správce dlužníka Vratislava Měšťáka, nar. 18.7.1969, trvale bytem Velký Újezd 4, 277 35 Chorušice – Velký Újezd (dále jen dlužník), Mgr. Gabriela Švecová, AK Praha 1, Malá Štupartská 6, 110 00, Praha 1 oznamuje zahájení prodeje mimo dražbu nemovitostí zapsaných v katastru nemovitostí vedeným Katastrálním úřadem pro Středočeský kraj – katastrální pracoviště Mělník na listu vlastnictví č. 230 pro katastrální území Velký Újezd u Chorušic, obec Chorušice a to: nemovitost č.p. 4 - objekt bydlení – umístěná na pozemku parc. č. St 4, parcely parc. č. St 4 o výměře 2207 m2 – zastavěná plocha a nádvoří, parc. č. 50 o výměře 516 m2 - zahrada, parc. č. 51/1 o výměře 339 m2 - zahrada

Oznamovatel tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na koupi předmětu prodeje. Nabídka musí být doručena k rukám insolvenčního správce s označením „Velký Újezd“ nejpozději do 30.9.2010 a musí obsahovat úplné označení zájemce včetně sídla a kontaktních spojení, IČ, resp. r.č., a dále označení předmětu prodeje, nabízenou kupní cenu a prohlášení zájemce, že nabízenou kupní cenu zaplatí před podpisem kupní smlouvy. Oznamovatel bude jednat se zájemcem s nejvýhodnější nabídkou.

Zájemci obdrží bližší informace o základních podmínkách prodeje, jakož i informace o zajištění prohlídky předmětu prodeje nabízeného shora na email gabriela@aknovicky.cz.

Toto oznámení o prodeji není veřejným návrhem na uzavření smlouvy, zadáním veřejné zakázky, výběrovým řízením ani obchodní veřejnou soutěží ve smyslu platných právních předpisů. Oznamovatel si vyhrazuje právo odmítnout některé nebo všechny nabídky bez uvedení důvodů.

Property Characteristics

Listing ID102641
LayoutOther
Building typeOther
Užitná plocha100
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.