Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 700 m² without real estate-----, Kamenný Přívoz - Kamenný Přívoz, Středočeský Region

-----, Kamenný Přívoz - Kamenný Přívoz, Středočeský Region
PriceCZK 1,300,000


Nabízím k prodeji stavební pozemek 700 m2 určený k výstavbě RD, Kamenný Přívoz (okres Praha-západ), s velmi dobrou dostupností do Prahy.Pozemek určený k výstavbě rodinného domu,v klidné části obce, v nezátopové oblasti. Přímo na pozemku je studna, obecní kanalizace a plyn je vzdálen cca 15 m. Součástí pozemku je dřevěná chatka. Přístup na pozemek je z horní části vedoucí mezi obytnými domy. Díky mírné svažitosti je z parcely výhled do okolních lesů. Lesní cestou lze dojít k řece, kde je možné koupání.

Obcí vede trasa autobusové linky č. 332 jedoucí ke stanici metra C Budějovická (58 minut). Vlaková zastávka je vzdálena cca 400 m a dojezd je na Hlavní nádraží (67 minut). V obci jsou ordinace zubního a obvodního lékaře, pošta, základní škola, mateřská škola a základní občanská vybavenost.

V roce 2013 je plánované dokončení nájezdu na dálnici D3

Property Characteristics

Listing ID102127
OwnershipPersonal
Plocha 700

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.