Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 36 m² bez realitkyMattioliho, Prague - Záběhlice

Mattioliho, Prague - Záběhlice
PriceCZK 2,100,000


PRODÁM SLUNNÝ BYT 1+KK VE VEŽÁKU MATTIOLIHO 2. NOVOSTAVBA – 36 M2, VÝHLED DO ZELENĚ. ČÁSTEČNĚ ZAŘÍZENÝ, VELKÁ MÍSTNOST S FRANCOUZSKÝM OKNEM, KOUPELNA S ROHOVOU VANOU A WC, KOMORA/ŠATNA SOUČÁSTÍ BYTU. TRAM A AUTOBUSY 10MIN CHŮZE, OBCHODNÍ A KUTURNÍ CENTRUM INTERSPAR HOSTIVAŘ 5 MIN CHŮZE, POLIKLINIKA 5 MIN AUTEM. V BLÍZKOSTI SE NACHÁZÍ HOSTIVAŘSKÁ PŘEHRADA, SPORTOVNÍ CENTRUM HAMR, BOWLING... S FINANCOVÁNÍM RÁDA POMOHU – JSEM FINANČNÍ PORADCE.

I AM SELLING A BEAUTIFUL, NEW FLAT, 36M2 IN ZAHRADNÍ MĚSTO PRAGUE 10. THERE IS ONE LARGE ROOM WITH KITCHEN, LARGE BATHROOM WITH A CORNER BATH A TOILET, PLUS A LARTHER (INSIDE THE FLAT). TRAM AND BUSES 10MIN WALK; SHOPPING CENTRE INTERSPAR HOSTIVAŘ 5MIN WALK (CINEMA, FITNESS, SHOPPING, RESTAURANTS...); MEDICAL CENTRE ŘMIN BY CAR. HOSTIVAŘSKÁ PŘEHRADA NEARBY (PERFECT PLACE FOR JOGGING, SWIMMING...)

Property Characteristics

Listing ID102035
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space36
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.