Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1011 m² without real estateSkuhrov - Hodyně u Skuhrova, Středočeský Region

Skuhrov - Hodyně u Skuhrova, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking
PriceCZK 7,350,000


Nabízíme k prodeji slunný rohový stavební pozemek o velikosti 1011 m2 v obci Hodyně u Skuhrova, v krásné přírodní lokalitě na rozhraní CHKO Český Kras a Brdských lesů, s vydaným platným stavebním povolením na výstavbu rodinného domu 3+1 o zastavěné ploše 120 m2 s terasou. Na pozemek je zaveden plyn a elektřina, dále se zde nachází vrtaná studna o průměru 1 m, a plastová jímka pro jímání dešťové vody a plastová jímka s vodárnou.

Součástí prodeje jsou kromě stavebního pozemku, dvě zcela nové, částečně vybavené, obyvatelné zahradní chatky, které jsou spolu s projektem rodinného domu 3+1, součástí stavebního povolení. Do chatek je zavedena voda a elektřina, chatky jsou zateplené a propojené zahradní kuchyní, je zde samostatné WC. Celková plocha chatek včetně teras je 55 m2.

Obec Hodyně, jako jedna z pěti částí obce Skuhrov, se nachází ve Středočeském kraji, okres Beroun (cca 2 km od hranice okresu Praha-západ), cca 5 km jihozápadně od městyse Řevnice. V obci Skuhrov se nachází dvě prodejny smíšeného zboží, dvě pohostinství, dále malé sportovní areály: 2 fotbalová hřiště, 2 tenisové kurty, volejbalové a nohejbalové hřiště.

V jeden kilometr vzdálené obci Svinaře se nachází mateřská škola, pošta, knihovna, několik restaurací, konzum a sportovní areál. Městys Řevnice nabízí veškeré občanské vybavení. V okolních obcích funguje mnoho tradičních i nových zvyků, jako masopusty, pálení čarodějnic, jarmarky, mikulášské posezení, koncerty, divadla, vánoční a jiné akce.

Z obce jezdí autobusy do Řevnic, případně Zadní Třebaně (7 km), kudy projíždí vlaky Prahy - Beroun. Na Smíchovské nádraží se odsud dostanete stejně jako do Berouna za 22 minut, vlaky jezdí ve špičce každých 30 minut, mimo špičku každou hodinu.

Nový majitel může okamžitě zahájit výstavbu. Místo je vhodné pro každého, kdo hledá opravdovou vesnici, s kulturním vyžitím, dobrou dostupností občanské vybavenosti i hlavního města.

V případě zájmu volejte na 777 675 475, RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID717587
Available from08/05/2022
Plot typeBuilding
Plocha 1,011
Floor1

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSkuhrov, Hodyně
🚶 236 m (3 min)
Post officeSvinaře
🚘 1,422 m (2 min)
Shop
🚘 1,140 m (2 min)
BankČeská spořitelna a.s.
🚘 16,317 m (18 min)
RestaurantU lípy
🚘 1,056 m (2 min)
PharmacyU Stříbrné Hvězdy
🚘 6,255 m (7 min)
SchoolZákladní škola Františka Josefa Řezáče Liteň
🚘 5,311 m (9 min)
KindergardenMateřská škola Liteň
🚘 4,751 m (7 min)
Sports fieldTJ Sokol Dobřichovice
🚘 9,832 m (12 min)
Playground
🚘 6,288 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.