Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 70 m² without real estateNedvězská, Prague - Strašnice

Nedvězská, Prague - StrašnicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped
PriceCZK 5,690,000


Přímý vlastník nabízí prodej bytu 3+1 s výměrou 70 m² v klidné oblasti v zeleni v ulici Nedvězská, Praha 10 - Strašnice. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží v domě o 4 nadzemních podlažích (Třída D - Méně úsporná č. 78/2013 Sb. podle vyhlášky). Bytový dům je nově po rekonstrukci obvodového pláště zateplovacím systémem, po výměně oken za plastová, a po rekonstrukci vnitřních rozvodů vody, TUV a kanalizace. Samotný byt je udržovaný a ve stavu před rekonstrukcí. Jedná se o krajní byt s orientací na jih (obývací pokoj), západ (kuchyň) sever (obě ložnice). K bytu náleží komora na stejném podlaží. Na stejném podlaží se rovněž nachází společná kočárkárna. Byt má dálkové topení a ohřev TUV a přívod zemního plynu ke sporáku v kuchyni.

Z jižního vchodu do domu je přímý výstup do rozlehlého parku, před domem na severní straně je parkoviště pro rezidenty, okolí domu je se vzrostlou zelení. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, mateřská školka, Poliklinika Skalka, základní škola, obchodní centrum, velmi dobrá dopravní dostupnost - bus a metro Skalka.

The owner offers for sale a 3 + 1 apartment with an area of ​​70 m2 in a quiet part of Prague in Nedvězská Street, Prague 10 - Strašnice. The apartment is located on the 1st floor in a house with 4 floors (Class D - Less economical No. 78/2013 Coll.) The apartment building is newly after the reconstruction of the perimeter cladding with an insulation system, after the replacement of windows with plastic ones, and after the reconstruction of internal water distribution and sewerage. The apartment itself is maintained and in condition before reconstruction. The windows of living room are facing south, kitchen window to the west and both bedrooms to the north. The apartment has a storage chamber on the same floor. There is also a shared baby-carriage and bicycle room on the same floor. The apartment has district heating and hot water and natural gas supply to the stove in the kitchen.

From the southern entrance to the house is a direct exit to a large park, in front of the house on the north side is a parking lot for residents, the area around the house is green. In the vicinity there are all civic amenities, kindergarten, Polyclinic Skalka, primary school, shopping center and very good transport accessibility - bus and metro Skalka 7 minutes walk.

Property Characteristics

Listing ID696677
Layout3+1
Available from15/01/2022
Floor1
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportDubečská
🚶 313 m (4 min)
Post officePraha 106
🚘 1,962 m (5 min)
ShopPotraviny
🚶 262 m (3 min)
BankČSOB
🚘 1,215 m (3 min)
RestaurantPizza U Hasičů
🚶 333 m (4 min)
PharmacyLékárna Krupská 28
🚶 467 m (6 min)
SchoolMŠ Nedvězská
🚶 141 m (2 min)
KindergardenMŠ Nedvězská
🚶 133 m (2 min)
Sports field
🚘 1,383 m (3 min)
Playground
🚶 99 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.