Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 80 m² without real estateBlažimská, Prague - Chodov

Reserved
Blažimská, Prague - ChodovPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking
PriceCZK 7,200,000


Nabízíme k prodeji moderní rohový byt 3 + 1 s lodžií, ze které je výhled na zeleň a velkou část Prahy. Byt je kompletně zrekonstruován. V bytě jsou nové rozvody elektřiny i vody, vestavěné skříně ve vstupní hale, ložnici i obývacím pokoji. Dále zděná koupelna s velkoformátovými dlaždicemi, vanou i se zástěnou a oddělené WC. Součástí kuchyně je kuchyňská linka na míru a klimatizační jednotka, která je schopná v letních horkých dnech vychladit celý byt. Kuchyňská část je od obývacího pokoje oddělitelná dvoukřídlými posuvnými dveřmi, které při otevření vytvoří průchozí prostor v šířce 165 cm. Stropní části v celém bytě jsou odhlučněny izolací v sádrokartonových podhledech a jediná zeď sousedící s vedlejším bytem je též odhlučněna izolací v sádrokartonové konstrukci.

Byt se nachází v 5. patře sedmipatrového panelového domu. Celý bytový dům prošel též renovací a zateplením. V domě je také nový výtah. K bytu náleží sklepní kóje a dále je možné využívat pro úschovu kočárků, kol atd. společný zabezpečený prostor. Každý byt v domě má nárok na parkovací místo na soukromém parkovišti bytového domu. Před bytovým domem se nachází obchůdek s potravinami.

Bytový dům má výbornou pozici z hlediska dopravní dostupnosti. Cca 200 m od domu se nachází autobusová zastávka, z níž jezdí autobus 6 min. na metro C, dále cca 400m od domu jsou další zastávky, z nichž jezdí autobusy 12 min na metro B a 16 min na metro A. V blizkosti domu se nachází široká občanská vybavenost - dětská hřiště, školy, venkovní sportovní areály, lezecká stěna, restaurace, kavárny a zároveň se do 30 min pohodovou chůzí dostanete do lesoparku u Hostivařské přehrady nebo k rybníku Hamr či do Kunratického lesa.

Property Characteristics

Listing ID693700
Layout3+1
Available from01/02/2022
Floor5
Building typePrefab concrete
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCC - Úsporná

Additional information

Cellar
Parking
MHD 3 minutes on foot
Enclosed balcony
Lift

What you will find nearby

Public transportMěstský archiv
🚶 233 m (3 min)
Post officePraha 41
🚘 1,181 m (2 min)
Shop
🚶 159 m (2 min)
BankČSOB Hlavni
🚘 1,185 m (2 min)
RestaurantPivovarská restaurace
🚶 440 m (5 min)
PharmacyLékárna Medifin
🚘 1,397 m (2 min)
School
🚶 634 m (8 min)
Kindergarden
🚘 1,454 m (3 min)
Sports fieldAqua Sport Club / Jedenáctka VS
🚘 1,073 m (2 min)
Playground
🚶 322 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.