Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1669 m² without real estateRaškovice - Raškovice, Moravskoslezský Region

Reserved
Raškovice - Raškovice, Moravskoslezský RegionPublic transport 4 minutes of walking
PriceCZK 3,249,000


Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek pro každého, kdo touží bydlet na pomezí úchvatné horské přírody a zároveň chce mít na dosah veškeré služby potřebné k pohodlnému životu.

Pozemek je rovinatý, má obdélníkový tvar s ideálním poměrem stran cca 50 x 30 metrů. Je umístěn v okrajové části obce Raškovice, těsně v hranicích CHKO Beskydy, přímo pod horami a lesy, s výhledem na královnu Beskyd Lysou horu. Do centra Raškovic, kde naleznete všechny potřebné obchody a služby, je to jen jeden kilometr, do Ostravy se autem dostanete za pouhých 30 minut, do 20 minut jste ve Frýdku - Místku.

Rozloha pozemku 1669 m2 poskytuje dostatečný prostor i pro větší dům a krásnou zahradu nebo jiné využití dle preferencí majitelů. Voda a elektřina jsou přivedeny k pozemku, plyn v lokalitě není a obec jej neplánuje, kanalizaci budete řešit ČOV. Pozemek leží v klidné části obce, nepřiléhá k žádné rušné komunikaci, dostupnost pozemku je zajištěna zpevněnou cestou, jejíž spoluvlastnictví je součástí prodeje, a věcným břemenem k přilehlému pozemku. Pozemek je v ideální vzdálenosti 200 metrů od horské říčky Mohelnice, kde se můžete v horkých letních dnech osvěžit, ale zároveň vás řeka nebude ohrožovat v případě povodní.

Chcete-li si vybudovat svůj domov právě zde, kontaktujte mne prosím, rád zodpovím jakékoliv dotazy a případně vám pozemek a jeho okolí ukážu.

Property Characteristics

Listing ID692318
Available from01/01/2022
Plot typeBuilding
Plocha 1,669
Floor1

Additional information

MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRaškovice,,u mostu
🚶 359 m (4 min)
Post officePražmo
🚘 1,354 m (2 min)
ShopBlahutová Petra
🚶 388 m (5 min)
BankČeská spořitelna, Dobrá
🚘 10,745 m (13 min)
RestaurantHotel Ondráš
🚘 1,187 m (2 min)
Pharmacy
🚘 2,780 m (4 min)
SchoolZákladní škola Raškovice
🚘 2,436 m (3 min)
KindergardenMŠ Pražmo
🚘 1,448 m (2 min)
Sports fieldU Bobra
🚘 2,790 m (4 min)
Playground
🚘 1,332 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.