Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 30 m² without real estate30. dubna, Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Reserved
30. dubna, Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 4 m² • Loggia 4 m²
Monthly rentCZK 9,200

+ Service chargesCZK 1,400
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízím pronájem bytu 1+kk v centru Ostravy na ulici 30.dubna ve velmi žádané lokalitě. Byt o velikosti 30 m2 se nachází v 7. patře s výtahem.

Byt po rekonstrukci, s plně vybavenou kuchyní: lednička, mikrovlnná trouba s funkcí vaření v páře, indukční varná deska, digestoř. V koupelně prostorný sprchový kout a skříňky s dostatkem úložného prostoru, WC samostatné. Plastová okna jsou vybavena žaluziemi. K bytu přísluší lodžie a uzamykatelná kóje, která je na patře před bytem a slouží jako spíž a k uskladnění sportovních potřeb a sezónních věcí. K bytu také náleží sklep. Velmi dobrá lokalita s dostupností MHD, tramvajová zastávka Důl Jindřich 1 min chůze. V blízkosti Komenského sady, Nová radnice, síť obchodů, školy, školky atd. Volný ihned. Nájem 9.200Kč + zálohy na TUV, SV, teplo 1.400 Kč + elektřina. Vratná kauce 18 000 Kč. Volný ihned.

Studio apartment available in the Ostrava city centre, on 30.dubna street in a very popular location. The apartment is 30 m2 and situated on elevator-accessible 7th floor. The apartment is newly refurbished, with fully equipped kitchen including a fridge, microwave oven with the steam cooking functionality, induction hot plates and range hood. Bathroom offers a spacious shower and cabinets with plenty of storage space, toilet separate. Modern plastic windows are equipped with blinds. The apartment has a balcony. Studio also has a lockable cubicle which is located on the floor in front of the apartment and a cellar space. They can be used as a food storage, sport or seasonal equipment storage. Amazing locality with public transport nearby, the tram stop Dul Jindrich is 1 min by walk. Other nearby facilities include Komenskeho park, New City Hall, shops, schools, kindergarten etc. Available immediately. The monthly rent fee is 9.200 CZK, deposit for water, hot water and heating is 1.400 CZK + electricity. Returnable deposit is 18.000 CZK.Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID641445
LayoutStudio
Available from05/09/2023
Floor7
Building typePrefab concrete
Užitná plocha30
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Basement: 4 m²
Lift
Loggia balcony: 4 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 285 m (3 min)
Post officeOstrava 1
🚶 807 m (10 min)
ShopAlbert
🚶 222 m (3 min)
BankFio banka
🚶 499 m (6 min)
RestaurantEvropa
🚶 314 m (4 min)
PharmacyU Jindřicha
🚶 414 m (5 min)
SchoolZŠ Matiční
🚶 525 m (6 min)
KindergardenMŠ Ostrčilova
🚶 697 m (8 min)
Sports fieldZábavní centrum Hornik
🚘 909 m (3 min)
Playground
🚶 773 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.