Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 199 m² without real estatePtenín - Ptenín, Plzeňský Region

Ptenín - Ptenín, Plzeňský Region
PriceCZK 1,290,000


Chalupa z roku 1938, interiér situován jako 2+1. Hlavní místnost obývací pokoj, chodba, koupelna, kuchyň, ložnice. Velká stodola s parkovacím místem, dílnou a místem pro uskladnění pevného paliva. Ze stodoly je vstup na půdu, která je vhodná k uskladnění. K domu náleží i tzv.sýpka, kde je vybudované i horní patro na letní spaní. Součástí domu je sklípek se samostatným vstupem z tzv. zápraží, vhodný k uchování ovoce, zeleniny, vína apod. V jedné části pozemku je vybudované zátiší na posezení či koutek s pískovištěm pro děti.

Na pozemku je vlastní studna s pitnou vodou zavedenou do domu. V koupelně je bojler a splachovací wc, v kuchyni průtokový ohřívač vody. Na pozemku je biologický septik. Do domu je zavedena elektřina do každé místnosti. Zdroj vytápění jsou elektrické přímotopy, v hlavní místnosti kamna na tuhá paliva.Plyn není do domu zaveden je využíván k vaření z vlastní plynové láhve.

Chalupa je z části zděná, z části kamenná. Má taškovou střechu a špaletová dřevěná okna.

Chalupa se nachází v centru vesnice. V její blízkosti je místní obchod s potravinami. V obci je farma s prodejem hovězího masa, hostinec, zámek, knihovna. Za chalupou je velké fotbalové hřiště a dětské hřiště. V obci jsou 2 rybníky. Za obcí je koupaliště s brouzdalištěm a možností občerstvení.Ve vedlejší obci vzdálené 4 km je mateřská a základní škola, zdravotní středisko a pošta zajištující bankovní služby. Nejbližší větší město je 13km

Property Characteristics

Listing ID610223
Layout2 bedroom
Plot space368
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
WaterWater well
Užitná plocha199
Available from01/07/2020
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportPtenín,Újezdec
🚘 2,227 m (2 min)
Post officeMerklín u Přeštic
🚘 4,137 m (5 min)
ShopSmíšené zboží
🚶 110 m (1 min)
RestaurantU Josefa
🚘 4,254 m (5 min)
School
🚘 14,934 m (15 min)
Kindergarden
🚘 15,033 m (15 min)
Playground
🚘 10,041 m (12 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.