Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Office

Show all listings

Office to rent • 70 m² without real estateVojtěšská, Neratovice, Středočeský Region

Vojtěšská, Neratovice, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Parking
Monthly rentCZK 21,000

+ Service chargesCZK 200
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Luxusní a moderní kancelář v Rezidenci Vojtěšská, nízkoenergetický objekt v centru Neratovic. Město s vynikající občanskou infrastrukturou a výbornou dopravní dostupností do Prahy, Mělníka, Mladé Boleslavy a Kralup. Zastávka MHD - busy 471, 348 a 351 - pouze 2 minuty chůze od objektu, vlaková zastávka Neratovice Město 5 min, Neratovice Hlavní nádraží pouze 8 min pohodové chůze. Možnost parkování na dvoře pod kamerou. 3 min chůze od objektu je rozsáhlý park s restaurací se zahrádkou.

Ateliérová - podkrovní, vzdušná, prosluněná, klimatizovaná a plně vybavená kancelář s vysokorychlostním DSL internetem od O2. Včetně vlastní - plně vybavené kuchyně, velkého krbu, praktické šatny a archivu na dokumenty. Chodba a vlastní toaleta. Umístěno v 3NP Rezidence Vojtěšská. Nízkoenergetický, nadstandardně vybavený, autonomní objekt. Vlastní generátor tepla, elektřiny, zásobník vody. Střešní okna s výhledem na východ i západ. Střežený objekt - PCO, alarm, kamery. Společná chodba po vstupu do objektu. Přístup pouze po schodech. Vlastní měřáky spotřeby energií. Možnost parkování ve dvoře za poplatek.

S ohledem na charakter objektu a vzhledem ke zvýšeným nárokům na požární zabezpečení pouze nekuřáci. Místo pro kuřáky je vyhrazeno na zahradě u betonového grilu. Zájemci o prohlídku musí předložit čistý trestní rejstřík a doklad o bezdlužnosti.

Studio - attic, airy, sunny, air-conditioned and fully equipped office with high-speed DSL internet from O2. Including own - fully equipped kitchen, fire place, practical dressing room and archive for documents. Practical interior corridor and own toilet. Located in 2NP Rezidence Vojtěšská. Off the grid building. Roof windows to the east and west. Guarded object - PCO, alarm, cameras. Common corridor after entrance to the building. Possibility of parking in the yard for a fee 500 CZK.

Property Characteristics

Listing ID608655
Available from15/01/2024
Floor3
Plocha kanceláře70
ConditionNew-build

Additional information

Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportNeratovice, Dům kultury
\uD83D\uDEB6 115 m (1 min)
Post officeNeratovice
\uD83D\uDEB6 422 m (5 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 165 m (2 min)
BankUniCredit Bank
\uD83D\uDEB6 300 m (4 min)
RestaurantSolidní Jistota
\uD83D\uDEB6 343 m (4 min)
PharmacyLékárna Skalka
\uD83D\uDEB6 308 m (4 min)
SchoolGymnázium Františka Palackého
\uD83D\uDEB6 500 m (6 min)
KindergardenSluníčko
\uD83D\uDEB6 366 m (4 min)
Sports fieldOlympia
\uD83D\uDEB6 364 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 295 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.