Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Recreational property for sale 3+1 • 80 m² without real estateNa Zálepech, Dolní Břežany - Lhota u Dolních Břežan, Středočeský Region

Na Zálepech, Dolní Břežany - Lhota u Dolních Břežan, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,700,000


Prodám zateplenou stavbu v osobním vlastnictví v Praze západ, Dolní Břežany, nad údolím Vltavy. Dispoziční řešení o rozloze 4+1 (62 m2) se skládá z přízemí, kde se nachází obývací pokoj s kuchyňkou, koupelnou, WC a technickou místností a vstupní halou. V patře se nachází 2 pokoje , které disponují vestavěnými úložnými prostory. Rozloha pozemku 475 m2. V objeku je rozvod vody z obecního vodovodu do kuchyně, WC a koupelny, která má na ohřev vody boiler. Použitá voda je odváděna obecní kanalizace. V obývacím pokoji jsou krbová kamna, která slouží i k vytápění podkrovních místností. Kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a trubou, pod objektem garáž 15m2. Krásná udržovaná zahrada nabízí okrasné dřeviny, vzrostlé a ovocné stromy s okrasnými rostlinami růže atp., se záhonky – jahody, maliny, ostružiny, stromky – třešeň, švestka a ořech. Vše v pěkném a udržovaném stavu. Krásné prostředí, výhled, zeleň, klid, ticho, čisto, skvělá dopravní dostupnost do Prahy městským autobusem, vše potřebné blízko.

Property Characteristics

Listing ID600968
Layout3+1
Available from01/04/2020
Building typeOther
Age30 - 50 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
Plot space475
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
WaterFrom a public source

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.