Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 50 m² without real estatePočátecká, Prague - Michle

Počátecká, Prague - MichlePartially equipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Service chargesCZK 2,700
+ Refundable depositCZK 34,000


Nabízím byt k pronájmu, 50,3 m2, v cihlovém domě v 1. patře ve skvělé lokalitě poblíž metra C Budějovická/Kačerov, Praha 4. Byt je po rekonstrukci, okny situován do ulice. Kuchyně a koupelna plně vybavena spotřebiči (vč. pračky a myčky nádobí). Dle dohody možné zanechat nábytek v ložnici (postel a šatní skříň vhodně pasuje do prostoru) a sedací soupravu v obývacím pokoji. Dále je byt vybaven knihovnou a dvěma vestavěnými skříněmi. Dle dohody také možné ponechat přípravu na projektor a reproduktory.

K bytu náleží uzamykatelný sklep. Společné prostory ve sklepě jsou rozlehlé – možnost odkládat např. jízdní kola. V současné době se připravuje ve sklepě klubovna/společenská místnost. Dům je zateplen, okna vyměněna za plastová, celkově velmi dobře udržován. Na útulné domovní zahradě ve vnitrobloku (zamyká se) k dispozici posezení s grilem a dětským hřištěm (pískoviště, skluzavka, houpačky). K dispozici také kočárkárna a možnost vyhrazeného stání pro automobily před domem (počet míst omezený).

Okolí

Klidné prostředí, bohatá škála služeb. Centrum služeb na metru Budějovická (obchodní centrum DBK), řada supermarketů (Billa, Lidl, Albert atd.), poliklinika, úřad Prahy 11 s Czech Pointem, restaurace, kavárny, sportovní aktivity (fitness centra, např. v DBK nebo v Balance Clubu na Brumlovce), školka 300m. V přilehlých ulicích dvě večerky, komunitní centrum s restaurací/kavárnou a tři další restaurace (vše 3 min pěšky), cukrárna Hájek (1 min pěšky). V blízkosti Kunratický les (autobusem 5 min, pěšky 15 min) ideální pro procházky, cyklistiku, běhání atd.

Dopravní spojení

MHD - skvělá poloha, rychlá dostupnost centra Prahy (metro Kačerov, metro Budějovická – obě stanice 6 min pěšky), autobusová zastávka Lísek 150m od domu. Kačerov i Budějovická dopravní uzly pro autobusovou dopravu.

Autem - v blízkosti nájezd na Jižní spojku a Magistrálu (3 min).

Preferuji zájemce nekuřáky.

Prohlídky možné v denních i večerních hodinách.

Property Characteristics

Listing ID594878
Layout2+kk
Available from15/04/2020
Floor1
Building typeBrick
ReconstructionInterior
Užitná plocha50
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.