Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 37 m² without real estateKamelova, Prague - Záběhlice

Reserved
Kamelova, Prague - ZáběhlicePartially equipped • Lift
PriceCZK 3,750,000


Prodám krásný byt 1KK v 4.NP (ze 7 podlaží). Celková plocha bytu je 37,1m². (předsíň 4,2 m², koupelna plus WC 5,1m², obývací pokoj+KK 25,4 m², sklep 2,4 m²).

Byt je vybaven praktickou kuchyňskou linkou s posezením, zakoupenou v KIKA v hodnotě 80 tisíc (sklokeramická deska, digestoř, hrokovzdušná trouba, myčka, lednice). V obývací části je designová podsvícená deska z přírodního kamene pro perfektní atmosféru a příjemnější pohled na TV. V předsíni se nachází vestavěná skříň, s moderními posuvnými dveřmi, kterou je vyřešen dostatek úložného místa.

V prostorné koupelně je rohová vana, topný žebřík, zrcadlo se světlem, umyvadlo a závěsná toaleta. V koupelně i předsíni jsou bodová světla. Byt je opatřen plastovými okny (s žaluziemi) francouzského typu, které zajišťuji dostatek denního světla, orientovaný na jihovýchod. Je zde možnost zabezpečení alarmem. Součástí je také vyhraněné parkovací stání přímo před vchodem (na auto lze vidět z okna).

Provozní náklady jsou nízké. Byt se nachází v klidné lokalitě a zároveň je v docházkové vzdálenosti 1 minuty možnost zábavy a nákupů v OC Park Hostivař (kino, posilovna, sauna, lékárna, pošta, Albert, kadeřnictví, restarurace, obchody....) V rezidenci je příjemná italská restaurace Rotondo, kousek od ní je možnost pobytí v klidné přírodě v Hostivařské Přehradě nebo Toulcově Dvoře. Ideální dopravní spojení nabízí tramvajové a autobusové zastávky (1 min.), metro C je 5 minut autobusem, zastávka Skalka.

Property Characteristics

Listing ID589257
LayoutStudio
Available from06/01/2020
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha37
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.