Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 32 m² without real estateTrojická, Prague - Nové Město

Trojická, Prague - Nové MěstoEquipped • Lift
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 9,000


Jedná se o velmi žádanou lokalitu v historické části Nového Města s docházkovou dostupností k Vyšehradu, Botanické zahradě, Palackého náměstí, Náplavku, parku Folimanka atd.

Bytová jednotka s dispozicí 1+kk se nachází v prizemi domu s výhledem do tichého vnitrobloku a v roce 2016 prošla kompletní rekonstrukci. Byt nabízí obývací pokoj, který lze současně využít jako ložnici a jídelnu s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je kompletně vybaven všemi spotřebiči včetně myčky, rychlovarné konvice, toasteru a kávovaru. V koupelně se nalézá sprchový kout a toaleta. Dále prostorná předsíň. Kompletní výbava bytu zahrnuje dále pračka, LCD TV, WiFi, vysavač, žehličku s žehlícím prknem. V domě je výtah. Bezproblémové parkování před domem na modré zóně.

Plná občanská vybavenost (restaurace, vinárny, kavárny, obchody, školy, školky, zdravotní zařízení atd). Výborná dopravní dostupnost, 2 minuty pěší dostupností na metro Karlovo náměstí, tramvajovou zastávku Výtoň a Palackého náměstí. Je možné pronajmout i na kratší dobu než jeden rok.

It is a very desirable location in the historic part of New Town with walking distance to Vysehrad, Botanical Garden, Palacky Square, Naplavka, Folimanka Park, etc.

The 1 + kk apartment is located on the ground floor of the building overlooking the quiet courtyard. The apartment underwent a complete renovation in 2016. The apartment offers a living room, which can be used simultaneously as a bedroom and dining room with kitchen. The kitchen is fully equipped with all appliances including dishwasher, kettle, toaster and coffee maker. The bathroom has a shower and toilet. Furthermore, a spacious hall. Complete equipment includes washing machine, LCD TV, WiFi, vacuum cleaner, iron with ironing board. The house has a lift. Easy parking in front of the house in the blue zone.

Lovely neighbourhood (restaurants, wine bars, cafes, shops, schools, kindergartens, health facilities, etc.). Excellent transport links, 2 minutes walk to metro Karlovo namesti, tram stop Výtoň and Palackého náměstí. It is possible to rent for less than one year.

Property Characteristics

Listing ID589160
LayoutStudio
Available from12/01/2020
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD
HeatingElectric boiler
DesigneStandard

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.