Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 120 m² without real estateČejkova, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Čejkova, Brno - Židenice, Jihomoravský Region
PriceCZK 5,450,000


Nabízím k prodeji rodinný dům v lokalitě Stará osada, v městské části Brno-Židenice. Jedná se o polořadový, dvoupatrový dům se sedlovou střechou, částečně podsklepený. Celková obytná plocha je 120 m2.

Dispozice: suterén (plynový kotel), přízemí: vstupní chodba, kuchyně 16m2, pokoj 28m2, koupelna s vanou a záchod, patro: 3x pokoj (16 + 12 + 20m2), půda 60m2, zatím nevyužitá, možnost vestavby.

Stav: dům je napojen na veškeré IS - (plyn, elektřina, obecní vodovod, kanalizace), je v původním stavu s některými dílčími úpravami: částečná rekonstrukce el. rozvodu v přízemí, rekonstruované schodiště. Je zcela obyvatelný, ačkoliv vhodnější variantou by byla rekonstrukce nebo i přístavba.

Součásti domu je i zahrada o velikosti 315m2 (z toho 150 m2 v dlouhodobém nájmu). Na zahradě se nachází zděný přístavek.

Dům se nachází v řadové zástavbě rodinných domů. Parkování je možné přímo před domem. Velmi nízké měsíční náklady na bydlení. V dosahu veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost. Energetická náročnost budovy: třída G.

Property Characteristics

Listing ID576594
Layout4+1
Available from01/11/2019
ConditionGood
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha120
Fully furnishedUnfurnished
Plot space225
Building typeBrick
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.