Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² bez realitkyKarlínské náměstí, Prague - Karlín

Karlínské náměstí, Prague - KarlínEquipped
PriceCZK 5,900,000


Unikátní byt v Karlíně s jedinečným výhledem na Pražský hrad, Petřín, Strahovský klášter. Mohu říci, že tento výhled další byt v této lokalitě nemá. Byt se nachází v 6 podlaží. V domě zatím není výtah zhruba do roka bude vystavěn.

Byt má rozložení 2+1, je po rekonstrukci, radiátory, kotel, nové rozvody vody, elektriky, plynu. Byt má i nová dřevěná okna. V obýváku je velká skříň na míru. K bytu náleží smlouva na sklep o velkosti 15 m2, ostatní byty mají pouze 2m2. Anuita 600.000,- bude připočtena k ceně bytu. Byt je velmi klidný, není slyšet žádný ruch z náměstí či okolních komunikací. V domě se nachází restaurace u Sání. Několik metrů od domu se nachází restaurace, kavárny, park, pošta, obchody. Koupě bytu ve stavu družstevní je výhodou pro neplacení 4% pro kupujícího. Převod do osobního je možný jednou ročně cca v dubnu. Byt je vhodný i na investici krátkodobý pronájem cca 450 tis. ročně , dlouhodobý pronájem cca 300 tis. ročně. Náklady bez anuity, která je 3,5 tis. je 7 tis. včetně plynu, elek., poplatků, internetu. Zájemcům poskytnu další informace, fotky, videa...atd.

Property Characteristics

Listing ID503125
Layout2 bedroom
Floor6
Building typeBrick
ReconstructionInterior
Floor space55
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative
HeatingGas boiler
DesigneStandard

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.