Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 64 m² without real estatePaťanka, Prague - Dejvice

Paťanka, Prague - DejvicePublic transport 6 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 2.15 m² • Terrace 16 m²
Monthly rentCZK 24,000Save CZK 1,600CZK 25,600

+ Service chargesCZK 4,400
+ Refundable depositCZK 30,000


Krásný světlý byt s velkou terasou v klidné zelené lokalitě Paťanka v Praze 6, s výbornou dopravní dostupností. Byt je ve 2. nadzemním podlaží a skládá se ze vstupní chodby, velkého obývacího pokoje, kuchyňského koutu, ložnice a koupelny s toaletou. Plocha bytu činí 64m², plus terasa 16 m². Kuchyňská linka plně vybavena: lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická deska, trouba a digestoř. Z obývacího pokoje i ložnice je přístup na terasu, která je situována do klidné části. K bytu náleží a jsou v ceně 1 garážové stání a sklep. Bydlení v poklidné lokalitě, zároveň se nachází v pohodlné vzdálenosti od zastávek MHD (tramvaj, autobus jsou 3 min chůze, metro 5 min tramvají, příp. vlakem 10min od centra). Podbaba a její okolí je plné zeleně (v blízkosti Stromovky, přírodního parku Šárky, cyklostezky kolem Vltavy). Nedaleko je velký supermarket, restaurace, obchody a veškerá ostatní vybavenost. Byt je v perfektním stavu. V bytě jsou plovoucí dřevěné podlahy, na chodbě, v koupelně a kuchyni je dlažba.

Beautiful apartment with a large terrace for rent in a quiet green location Paťanka. Property is situated in a new development in one of the niciest parts of Prague - Dejvice – close to Prague parks Stromovka and Šárka. Extremely quiet and green area with excellent access to downtown or airport (trams, buses, 10mins by train to the city center). Supermarket and restaurants are in a walking distance. The flat features entrance hall, living room, sleeping room and large terrace. Floor space: 64 m² + 16 m² terrace. Fully equipped kitchen – dishwasher, fridge, ceramic hob, oven. Bathroom is equipped with a bath tub. Terrace is accessible from sleeping room and living room. We rent the property including parking place located in an underground garage + a storage room in the basement. All in excellent condition as new.

Property Characteristics

Listing ID428079
Layout2+kk
Available from22/04/2024
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha64
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingCentral

Additional information

Terrace/deck: 16 m²
Basement: 2.15 m²
Garage
Wheelchair accessible
Lift
MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportNádraží Podbaba
🚶 540 m (6 min)
Post officePraha 6
🚘 2,133 m (6 min)
ShopKaufland
🚶 260 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 1,778 m (5 min)
RestaurantPaťanka
🚶 425 m (5 min)
PharmacyDr. Max
🚶 501 m (6 min)
SchoolBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
🚘 1,986 m (5 min)
KindergardenVlaštovka
🚶 366 m (4 min)
Sports fieldÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 437 m (5 min)
Playground
🚘 1,088 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.