Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 5+kk • 141 m² without real estateBlatného, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Blatného, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 25 m² • Terrace 25.1 m²
Monthly rentCZK 30,999

+ Service chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Pronájem rodinného domu, po menších úpravách dva byty, v přízemí velký 1+1 a v patře 3+kk, v Brně-Žabovřesky. 2-3 parkovací místa před domem na vlastním pozemku v ceně! Jednosměrná ulice. Mimo vlastní parkoviště je zde velká terasa, sklep, zahrádka a 1 uzamykatelný sklad. Bývaly zde kanceláře, provozovna masáží a kosmetiky.

V přízemí se nachází vstupní chodba s botníkem z masivu a vestavěná skřín nad ním. Dále jsou zde dvě velké vestavěné skříně se zrcadly, a další vestavěná skříň se zrcadly, kuchyň má výměru 22 m2, koupelna se sprchovým koutem a vanou má 6,3m2, WC je samostatně. Další místnost 20,3 m2 je orientovaná do zahrádky, dále chodbička a schodiště. V 1. patře domu je chodbička s posezením, menší sociálka (WC, umyvadlo, sprcha) a 3 pokoje. Místnost se vstupem na prostornou terasu má 17 m2, pokoj 11 m2 a další pokoj 11,5 m2. V objektu jsou bezpečnostní dveře, alarm s čidly v každé místnosti, bezpečnostní fólie na všech oknech v přízemí, okna plastová, nové podlahy, voda v každé místnosti s výjimkou jediné, nový plynový kotel BAXI s termohlavicemi Heimeier na radiátorech. K vybavení patří větší kuchyňská linka, varná deska, odsavač, lednice s mražákem, pračka, dvě skříně, stůl, židle a manželská dvojpostel včetně kvalitních matrací.

Volné od 1. dubna, případně od 15.3.

Výborná dostupnost MHD, (tramvaj, autobus, trolejbus) dobrá dostupnost páteřní komunikace Žabovřeská směr Královopolský a Pisárecký tunel (městský okruh E461). Sklep vhodný na serverovnu nebo sklad. (místnosti jsou mezi sebou propojené kabeláží). Energetický štítek: celkově dodaná energie - typ C- úsporná, neobnovitelná primární energie - typ B- velmi úsporná. Preferujeme delší pronájem, elektřinu a plyn si nájemník přepíše na své jméno. Záloha 1000 Kč měsíčně má dostatečnou rezervu, je určena na vodné a stočné. Domestikovaná zvířata jsou vítaná.

We speak english. Wir sprechen deutsch. My govorim po ruski.

Property Characteristics

Listing ID239424
Layout5+kk
Available from15/03/2024
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha141
Fully furnishedPartly
Plot space450
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Terrace/deck: 25.1 m²
Parking
Pets are welcome
Basement: 25 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMozolky
🚶 221 m (3 min)
Post officeBrno 16
🚶 738 m (9 min)
ShopHadač a Zapletal
🚶 126 m (2 min)
BankRaiffeisen stavební spořitelna
🚘 853 m (2 min)
RestaurantBrick Pub
🚶 143 m (2 min)
PharmacyLékárna na Horové
🚶 162 m (2 min)
SchoolMŠ Fanderlíkova
🚶 704 m (8 min)
KindergardenMiniškolka Skřítek
🚶 411 m (5 min)
Sports fieldBest Gym Horova
🚶 248 m (3 min)
Playground
🚶 303 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.