Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateRokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region

Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice v oblasti Krkonoše: 3 ložnice, celkem pro 4 až 37 osob.za osobu za noc: léto 250kč, zima 350kč. Turistická ubytovna se nachází v centru Rokytnice nad Jizerou v budově sportovní haly TJ Spartak. Ubytování nejčastěji využívají sportovní kluby a oddíly pro svá soustředění. Dále je vhodné pro školy na školy v přírodě, adaptační kurzy a lyžařské kurzy. Nebo pro jiné zájmové skupiny. Ubytovna slouží jako skvělý výchozí bod pro pěší výlety do okolí Rokytnice a dále do Krkonoš.

Přímo v budově sportovní haly se nachází dvě tělocvičny (velká na míčové sporty a malá na sportovní gymnastiku a překážkové dráhy s velkou trampolínou v podlaze - pro místní děti prý nejdůležitějších 8m² v Rokytnici), které je možné si pronajmout, stejně tak nabízíme pronájem 3 tenisových antukových kurtů (přímo za halou), multifunkčního hřiště (1km) a fotbalového hřiště (1,5km). Před halou se nachází menší dětské hřiště. Zastávka autobusu/skibusu je vzdálená 150m od haly.

Property Characteristics

NameTuristická ubytovna ve sportovní hale
Bedroom3 ložnice
TownRokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity4 až 37 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.