Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateVelké Losiny - Velké Losiny, Olomoucký Region

Velké Losiny - Velké Losiny, Olomoucký Region

Pronájem Srubu Velké Losiny v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.srub za týden: léto 39.000kč, zima 42.000kč. V nádherné krajině Jeseníků, leží v oblíbené destinaci Velké Losiny luxusní novostavba wellness srubu moderního střihu, který je ideálním místem pro vaši příští odpočinkovou či sportovní dovolenou. Představte si horský srub vonící dřevem, útulný, přesto lahodící oku každého milovníka moderního designu. Skleněné tabule přes dvě patra zvou dovnitř světlo a sluneční paprsky, nabízejí tak čarokrásný výhled do okolí. Kouzelné místo pro všechny, kteří hledají pohodu, klid a čerstvý vzduch.

Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, setkání přátel, páry toužící po romantice i firemní teambuildingy. Okolí nabízí výborné lyžařské a běžkařské terény. V létě využijete velké množství cyklotras i turistických cest, sportovního vyžití a historických památek. Milovníci koupání si přijdou na své v oblíbených, termálních lázních - Velké Losiny. Moderní srub je zařízen komfortně a účelně s maximální snahou pro co nejpříjemnější pobyt ubytovaných hostů. Po náročné lyžovačce či celodenním výletu určitě oceníte možnost venkovní finské sauny, relaxace ve vířivce a v neposlední řadě si můžete zaplavat v novém swim spa Nautilus XXL - nejhlubší plavecké swim spa s protiproudem, to vše jako součást prostorné terasy lemující objekt v zadní části, s posezením a houpacím křeslem, na kterou navazuje velké osvětlené ohniště s pohodlným sezením a vestavěným grilem. Objekt se pronajímá jako celek. Zkrácené termíny jen mimo sezónu nebo po dohodě. Chcete zažít romantické chvíle, pohodu a klid s vůni dřeva, načerpat novou energii a zrelaxovat mysl? Tak přijeďte k nám, budeme se na Vás těšit.

Property Characteristics

NameWellness srub
Bedroom4 ložnice
TownVelké Losiny
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity1 až 10 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.