Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Chodouň, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Chodouň, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Chodouň, Středočeský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateChodouň - Chodouň, Středočeský Region

Chodouň - Chodouň, Středočeský Region

chalupa za noc: celoročně 6.000 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Chodouň v oblasti Střední Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za noc: celoročně 6.000kč. Rádi bychom vám nabídli nově zrekonstruovanou vesnickou chalupu v centru klidné obce Chodouň. Pokud chcete zažít klasický život na vesnici se vším, co to obnáší, je tento Domeček v Chaloupkách určen právě pro vás. Obec Chodouň je přitom velmi blízko hlavního města Prahy (cca 25 min. po nedaleké dálnici D5) a Berouna (cca 10 min), ale především leží v centru našich nejvýznamnějších kulturních památek - Koněpruských jeskyní, hradu Karlštejn, zříceniny hradu Točník, hradu Žebrák, Křivoklátu. Obec Chodouň navíc obklopuje nádherná krajina, leží totiž na rozmezí brdských a křivoklátských lesů a CHKO Český kras. Okolí tedy nabízí nepřeberné množství výletů.

Domeček je prostorný, určený pro jednu rodinu, s uzavřeným dvorem a malou zadní zahrádkou, na které se nachází velká prostorná terasa. K chalupě patří i stylový zahradní domeček - letní kuchyňka a místnost určená na kola nebo jiné sportovní vybavení.

Property Characteristics

NameDomeček v Chaloupkách
Bedroom3 ložnice
TownChodouň
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity1 až 10 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.