Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Nový Ples, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Nový Ples, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Nový Ples, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateNový Ples - Nový Ples, Královéhradecký Region

Nový Ples - Nový Ples, Královéhradecký Region

chata za týden: léto 17.000 Kč, zima 14.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Nový Ples v oblasti Východní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chata za týden: léto 17.000kč, zima 14.000kč. Přijeďte strávit klidnou dovolenou a zrelaxovat tělo v sauně do malé vesnice ve Východních Čechách, mezi Hradcem Králové a Náchodem, nedaleko hranic s Polskem. Celý objekt je oplocen, mimo hlavní komunikaci, v těsné blízkosti lesa (zde můžete houbařit). Velká zateplená pergola s venkovní kuchyní, lednicí s mrazákem, zahradním nábytkem, grilem a udírnou láká k posezení a to i za horšího počasí. A pokud Vám i přesto bude zima, můžete si u posezení zatopit. Vaše kola, která využijete po okolních cyklostezkách, si bezpečně uschováte ve zděné kolárně. Poslední novinkou je u nás venkovní finská sudová sauna na dřevo.

Myslíme i na děti, aby se u nás nenudily, když si chtějí rodiče posedět a něco ugrilovat. Na dvorku je pro ně připravená trampolína, skluzavka, houpačka, v létě bazén. Hračky nejen v chatě, ale i u pískoviště, které je pod pergolou, tudíž si mohou děti hrát i za špatného počasí.

Property Characteristics

NameChata k pronajmutí
Bedroom3 ložnice
TownNový Ples
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 10 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.