Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Rohozná, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Rohozná, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Rohozná, Pardubický Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateRohozná - Rohozná u Poličky, Pardubický Region

Rohozná - Rohozná u Poličky, Pardubický Region

chata za týden: celoročně 29.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Rohozná v oblasti Vysočina: 4 ložnice, celkem pro 6 až 16 osob.chata za týden: celoročně 29.000kč. Chalupa Roháček leží v obci Rohozná u Poličky vzdálené 15 km a 17 km od Svitav. Chata Roháček v Rohozné je skvělou volbou pro příznivce cyklistyky, lyžování, houbaření, rybaření, památek, pěší turistiky, procházek i koupání. Chata má velkou společenskou místnost (40 osob) a je ideální pro rodinné oslavy, setkání s přáteli i pro firemní školení a kurzy. Kapacita objektu je 40 míst k sezení a 16 lůžek.

Barový pult je vybaven výčepním zařízením pro 4 druhy nápojů, profesionálním chlazením a plynem Biogon pro tlačení piva ze sudu. Vstup do společenské místnosti je bezbariérový. Společenská místnost, obývák a půda je klimatizovaná. Pro přípravu pokrmů Vám poslouží kompletně vybavená kuchyně s vozíkem pro ohřev jídel k celodennímu servírování teplých pokrmů v případě oslavy. V přízemí budovy také bezpečně odložíte Vaše kola či lyže do uzamykatelné místnosti. Auta zaparkujete přímo u chalupy nebo na nedalekém parkovišti.

Property Characteristics

NameChata Roháček
Bedroom4 ložnice
TownRohozná
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity6 až 16 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.