Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 58 m² without real estateEdmunda Husserla, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Edmunda Husserla, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 5 m² • Loggia 9 m²
Monthly rentCZK 15,900

+ Utility chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízíme prostorný světlý jihovýchodní byt v novostavbě v centru Olomouce s užitnou plochou 58 m2, lodžií 9 m2, komorou 5,1 m2 a garážovým stáním, rok výstavby 2022. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk a obsahuje předsíň (6,3 m2), koupelnu (5,7 m2), samostatné WC (1,4 m2), hlavní obytný prostor s kuchyňským koutem (27,8 m2) a prostornou ložnici (16,4 m2). Byt je částečně zařízený, v předsíni se nachází vestavná skříň připravena pro pračku a sušičku, šatní stěna a botník. Kuchyň s velkorysou pracovní plochou je vybavena kamenným dřezem, myčkou, troubou, vestavnou mikrovlnnou troubou a lednicí a současně obsahuje velký úložný prostor. Velké francouzské okno v obývacím pokoji, který přechází v lodžii, je orientováno na jihovýchod. V nadstandardní koupelně se sprchovým koutem walk-in i prostornou rohovou vanou je dále otopný žebřík a rohová skříň. Na krytou lodžii lze vstoupit také z ložnice, která je rovněž výhodně orientovaná na jihovýchod. Byt disponuje přípravou na klimatizaci. Hned vedle bytu se nachází prostorná komora (příslušenství bytu). Garážové stání je příhodně umístěno hned naproti výtahu ve 2. podzemním podlaží. Společné prostory bytového domu nabízejí velkorysý výtah a kočárkárnu. Internet je řešen pomocí WiFi připojení (v ceně nájmu). Úklid společných prostor zajišťuje úklidová agentura. V prostorách bytového domu je supermarket Penny. Jednou z největších předností nabízeného bytu je lokalita - v těsné blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost včetně nemocnice, tramvajové zastávky, vlakové zastávky a hlavně velmi oblíbená Flora (Smetanovy sady), v docházkové vzdálenosti se nachází Horní náměstí s olomouckým orlojem.

Property Characteristics

Listing ID814449
Layout2+kk
Available from27/11/2023
Floor4. podlaží z 7
EPCC - Economical
Užitná plocha58
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building constructionBrick

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 9 m²
Garage
Basement: 5 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportOlomouc-Nová Ulice
🚶 220 m (3 min)
Post officeOlomouc 5
🚶 623 m (7 min)
ShopLidl
🚶 757 m (9 min)
BankKomerční banka
🚘 1,161 m (3 min)
RestaurantU Tygra
🚶 490 m (6 min)
PharmacyLékárna FN Olomouc
🚘 1,702 m (6 min)
School
🚶 377 m (5 min)
KindergardenMŠ Wolkerova
🚶 417 m (5 min)
Sports field
🚘 1,746 m (4 min)
Playground
🚶 526 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.