Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Holešov, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Holešov, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Holešov, Zlínský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateHolešov - Dobrotice, Zlínský Region

Holešov - Dobrotice, Zlínský Region

chata za noc: léto 2.290 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Holešov - Dobrotice v oblasti Jižní Morava: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za noc: léto 2.290kč. Nevíte kam vyrazit s dětmi na dovolenou? No přeci k nám! Bude na Vás čekat zahradní chatička na velkém oploceném pozemku, na kterém je připraveno několik dětských atrakcí, které Vaše děti určitě zabaví. Mohou se těšit na venkovní bazén, malý bazének pro nejmenší, dětské pískoviště, velkou trampolínou, skluzavku, houpačky, kolotoče a nejen to. Chata Káčerov leží pod Hostýnskými vrchy, kde najdete nádherné poutní místo Svatý Hostýn. V okolí chaty vede cyklostezka či nádherná zámecká zahrada, kterou se dostanete k samotnému zámku či do centra města Holešova. V pěší vzdálenosti také dojedete k místní restauraci, kde si můžete dát výbornou vyhlášenou točenou zmrzlinu nebo dojit k místnímu Ranči, kde si na své přijdou milovníci koní.

V samotném areálu chatičky je také ohniště a gril, na kterém si můžete připravit něco dobrého k snědku. Posedět můžete na zastřešené venkovní terase, která disponuje rovněž televizí a zahradním topidlem pro chladnější večery.

Property Characteristics

NameChata Káčerov
Bedroom1 ložnice
TownHolešov - Dobrotice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 5 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.