Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 49 m² without real estateTobrucká, Prague - Vokovice

Tobrucká, Prague - VokovicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 1.2 m² • Loggia 6 m²
Monthly rentCZK 19,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 45,000


Hledáte světlý byt 2+kk s lodžií s krásným výhledem do zeleně a zároveň na metru A pouze 15 minut od centra? Pak právě pro vás mám tuto úžasnou nabídku pronájmu velmi prakticky řešeného bytu o výměře 49 m2 v klidné a bezpečné lokalitě Tobrucká, Praha 6 – Vokovice. Zajisté Vás uchvátí prostorná zasklená lodžie ideální k večernímu posezení. V bytě najdete ložnici, koupelnu se sprchou a WC, plně vybavenou kuchyň s plynovým sporákem, cirkulační digestoří, elektrickou troubou, lednicí s mrazákem a myčkou. Kuchyň navazuje na prostorný obývací pokoj, přes který se vchází na lodžii. K bytu náleží komora o výměře 1,2 m2 na ukládání věcí, umístěná hned naproti vchodu do bytu, a sklep o výměře 1,2 m2. Byt bude pronajímán částečně zařízený: v ložnici manželská postel, toaletka se zrcadlem a taburetem, psací stůl, šatní skříň; v předsíni velká vestavěná šatní skříň s botníkem, podhledové skříňky, stěna na kabáty a velké zrcadlo; v koupelně pračka, zrcadlová skříňka, infrazářič, koupelnová skříňka se zabudovaným košem na prádlo; v komoře a na lodžii regály. V bytě na vás tedy čeká nadstandardní množství úložných prostorů.

V domě je sušárna i kolárna. Byt se nachází v 1.NP panelového domu po rekonstrukci fasády a lodžií a bezbariérový přístup k němu zajišťuje nový výtah. Jádro je zděné a vchodové dveře jsou bezpečnostní. Sousedé jsou naprosto bezproblémoví, a ačkoliv se jedná o panelovou stavbu, tak do bytu nejsou slyšet žádné zvuky z okolních bytů. Dům má vlastní plynovou kotelnu pro vytápění a ohřev teplé vody.

Co vás na bytu uchvátí? Stanice metra A – Bořislavka jen 5 minut chůze od budovy! Ve stejné vzdálenosti jsou také tramvajové zastávky Sídliště Červený vrch nebo Bořislavka a další zastávky autobusů. Na letiště vám to bude trvat jen 30 minut MHD.

Velký výběr služeb a obchodů najdete v Bořislavka Office & Shopping Centre (Lidl, dm...), OC Šárka (Billa, Rossmann, Kitos,..), Kruháči Bořislavka a lázních TOM. V blízkosti se nachází Pizzerie Slamini a vietnamská restauracie Pho 85, kousek dále pak restaurace Kaštan s českou kuchyní a tankovou plzní. V okolí je množství kaváren – Café Jirásek, Cukrárna Mučenka, Kavárna Jen tak, Tukafé. Co nenajdete v blízkém okolí, tak bohatě doplní provozovny na Dejvické. Pokud jste milovníky přírody a procházek jistě vás potěší vstup do Třešňovky za domem a blízkost Přírodního parku Šárka-Lysolaje. Byt je vhodný pro toho, kdo chce mít bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra.

Předpokládám dlouhodobý pronájem pro max. 2 dospělé osoby, nekuřáky a bez domácích mazlíčků (výjimkou jsou rybičky). Nájem činí 19 000 Kč měsíčně + 2500 Kč zálohy na služby + 1500 Kč zálohy na elektřinu a plyn. Kauce 45 000 Kč. Do bytu je zavedena přípojka Pe3ny Net.

Byt je k nastěhování ihned (čerstvě vymalovaný a po generálním úklidu).

Property Characteristics

Listing ID807840
Layout2+kk
Available from17/10/2023
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha49
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typePrefab concrete

Additional information

Wheelchair accessible
Loggia balcony: 6 m²
MHD 4 minutes on foot
Basement: 1.2 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportBořislavka
🚶 300 m (4 min)
Post officePraha 65
🚶 555 m (7 min)
ShopObchodní centrum Šárka
🚶 641 m (8 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 491 m (6 min)
RestaurantPizzeria Slamini
🚶 532 m (6 min)
PharmacyBenu
🚶 652 m (8 min)
SchoolGymnázium Arabská
🚶 476 m (6 min)
KindergardenMotýlek
🚶 264 m (3 min)
Sports fieldSportcentrum Romana Šebrleho
🚘 1,741 m (4 min)
Playground
🚶 345 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.