Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
plot for sale, 867 m², Svinaře, Středočeský Region

Plot for sale • 867 m² without real estateSvinaře - Svinaře, Středočeský Region

Svinaře - Svinaře, Středočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking
PriceCZK 8,590,000


Vážení zájemci o nemovitost,

s radostí Vám představuji exkluzivní nabídku na prodej pozemku v krásné obci Svinaře. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přitom dobře dostupné místo pro stavbu vlastního domova v dokonalé přírodě Brd.

Tento pozemek o rozloze 867 metrů čtverečních je situován v klidné části obce, která nabízí skvělou kombinaci přírody a občanské vybavenosti. Jeho poloha je ideální pro rodiny s dětmi, neboť se nachází v blízkosti škol, školek, obchodů a sportovních zařízení.

Pozemek je určený pro bydlení a nabízí možnost vytvoření Vašeho vysněného domova. Můžete si zde postavit dům přesně podle svých představ a potřeb. Díky jeho velikosti budete mít dostatek prostoru pro zahradu a terasu. Na pozemek je přivedena elektřina, voda a kanalizace.

Jedná se o osobní vlastnictví, což Vám dává záruku bezpečného a dlouhodobého investování. Nemusíte se starat o žádné společné prostory či náklady spojené s bytovým družstvem.

Poloha tohoto pozemku je jedinečná. Svinaře jsou malebné město, které nabízí klidný život v přírodě, ale přitom je dobře dostupné do okolních větších měst. Díky své poloze je tento pozemek ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody blízkosti města a zároveň si užít klidu a přírody.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rád Vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku pozemku.

Tento pozemek je skutečnou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro stavbu vlastního domova. Neotálejte a kontaktujte mě co nejdříve, než Vás někdo jiný předběhne. Těším se na naši spolupráci!

Property Characteristics

Listing ID807338
Plot space867
Plot typeBuilding
Available from13/10/2023
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportSvinaře
🚶 490 m (6 min)
Post officeSvinaře
🚶 528 m (6 min)
Shop
🚶 709 m (9 min)
BankČeská spořitelna a.s.
🚘 14,234 m (19 min)
RestaurantBistro & kavárna
🚶 484 m (6 min)
PharmacyU Stříbrné Hvězdy
🚘 5,334 m (8 min)
SchoolMateřská škola
🚘 5,633 m (8 min)
KindergardenMateřská škola Liteň
🚘 4,305 m (8 min)
Sports fieldSportovní hala Bios
🚘 8,833 m (14 min)
Playground
🚶 189 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.