Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 147 m² without real estateV Chaloupkách, Lány, Středočeský Region

V Chaloupkách, Lány, Středočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 8 m²
PriceCZK 5,900,000


Nabízíme malebný rodinný dům v Lánech u Kladna na nádherném místě. Je odtud výborná dostupnost do Prahy, autem jste tam za slabou půlhodinku.

V Lánech se nachází zámek, letní sídlo prezidenta. Obklopuje ho rozsáhlý zámecký park, se kterým domek sousedí. Mezi částí parku, která není přístupná návštěvníkům a zahrádkou je zámecká zeď, která poskytuje maximální soukromí. Zároveň ale přes zeď vidíte obrovské, nádherné koruny letitých stromů a slyšíte zpěv mnoha ptáků, kteří hojně létají i do zahrádky, pokud se rozhodnete je v zimě krmit.

Lány také patří do CHKO Křivoklátsko, obklopují je rozsáhlé nádherné lesy a panenská příroda. Nedaleko je hrad Křivoklát, řeka Berounka i výše zmiňovaná Praha. V obci jsou lékaři, škola, školka, obchody s potravinami a smíšeným zbožím. V obci jsou tři zastávky autobusu, mimo jiné jezdí přímá linka do Prahy, Kladna, Rakovníka...

Zastavěná plocha domu a nádvoří je 147m2, zahrádka s přístřeškem na dřevo a kůlnou 408m2. Původní plán místností najdete mezi fotografiemi. Dispozičně je 4+1. Má podkroví, doposud využívané jako půda, kde by mohly být další místnosti. Také má dobře fungující sklep. Je určena k pečlivé a šetrné rekonstrukci s respektem k rázu budovy.

Na zahrádce najdete jabloně a švestky, které plodí chutné ovoce. Dále maliny, bylinky, růže, spousta narcisů, tulipánů sněženek, denivek, ladoňky, petrklíče.....okrasné keře a stromy. Zahrádka poskytuje dostatek soukromí, místo jak pro posezení, tak pro pěstování, vešel by se i bazén.

Zájemce by měl být člověk, kterého okouzlí současný vzhled chaloupky a nebude jí chtít předělat na supermoderní bydlení s plastovými okny.

SMS 777898571

Property Characteristics

Listing ID794810
Layout4+1
Available from28/07/2023
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha147
Fully furnishedPartly
Plot space408
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 8 m²
MHD 1 minute by car
Parking

What you will find nearby

Public transportLány, Lesní
🚶 420 m (5 min)
Post officeLány
🚶 441 m (5 min)
Shop
🚶 202 m (2 min)
RestaurantNarpa
🚶 544 m (7 min)
PharmacyLékárna Tuchlovice
🚘 4,316 m (6 min)
School
🚶 777 m (9 min)
Kindergarden
🚶 786 m (9 min)
Sports field
🚶 511 m (6 min)
Playground
🚶 577 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.