Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Budyně nad Ohří, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Budyně nad Ohří, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Budyně nad Ohří, Ústecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateBudyně nad Ohří, Ústecký Region

Budyně nad Ohří, Ústecký Region

Pronájem Rekreačního domu Budyně nad Ohří v oblasti České středohoří: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.rekreační dům za noc: léto 3.500kč, zima 3.300kč. Také si někdy přejete utéct z každodenního rušného prostředí města a odpočinout si s rodinou nebo přáteli v klidném prostředí, které nabízí sportovní, kulturní i relaxační vyžití přímo v místě nebo na dosah?

Náš dům se nachází v klidné části městečka Budyně nad Ohří, města s dlouholetou historií, kterému dominuje vodní hrad. Nově zrekonstruovaný dům poskytuje stylově upravený interiér s plně vybavenými pokoji. Je obklopen velikou zahradou s řadou vzrostlých stromů poskytujících stín. V garáži je možné uzamknout kola nebo uschovat jakékoli jiné sportovního vybavení. Celý objekt je oplocen s možností uzamčení. Až 4 vozy lze zaparkovat přímo na pozemku, další parkovací místa jsou na ulici pře domem.

Property Characteristics

NameHoliday Home
Bedroom2 ložnice
TownBudyně nad Ohří
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 8 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.