Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Sázava, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Sázava, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Sázava, Středočeský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateSázava - Dojetřice, Středočeský Region

Sázava - Dojetřice, Středočeský Region

chata za týden: léto 25.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Sázava - Dojetřice v oblasti Střední Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 12 osob.chata za týden: léto 25.000kč. Třípodlažní dům se nachází na samotě zhruba 200m od osady Dojetřice, 2 km od města a řeky Sázavy. Dům je zasazený ve svahu. Jeho zahrada má rozlohu 4000m², je celá oplocená, protékají přes ní 2 potůčky a přímo na ni navazuje les. Na zahradě je zapuštěný oválný bazén o rozměru cca 4,5 x 6m s hloubkou 1,2m, ohniště a gril s možností krytého posezení. Dále je k dispozici trampolína, houpačky, pískoviště, pingpongový stůl a solární sprcha. Ve spodní části objektu se nachází sklep a garáž. V přízemí vstupní hala s úložnými prostory, obývací pokoj s krbem a možností jedné přistýlky, kuchyně, koupelna a samostatné WC. Dále je v přízemí velká společenská místnost se samostatným vchodem, je zde posezení, gramofon s deskami, stolní fotbálek a možnost jedné přistýlky. V patře se nachází tři ložnice s kapacitou 10 lůžek a koupelna s WC.

Dům dříve sloužil jako letní sídlo a atelier manželů Moravcových - akademických sochařů, díky tomu je zahrada, ale i interiér domu vkusně vyzdoben uměleckými předměty.

Property Characteristics

NameRekreační dům k pronájmu
Bedroom3 ložnice
TownSázava - Dojetřice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 12 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.