Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 81 m² without real estateKadečkové, Prague - Letňany

Kadečkové, Prague - LetňanyEquipped • Lift • Garage • Balcony 20 m² • Cellar 6 m²
PriceCZK 9,780,000


Super koupě úžasného bytu, který je ihned k dispozici a se zárukou seriózního jednání:

- úschova peněz (depozitum) prostřednictvím Komerční banky na náklady prodávajícího

- právní služby vč. návrhu smluv jsou v ceně prodeje

Bytová jednotka v 8. nadzemním podlaží o dispozici 3+kk v energeticky úsporném domě v klidné a vyhledávané části Letňan o celkové výměře 81 m2 (užitná 76 m2), se dvěma balkony 2x 10 m2 a sklepem 5,7 m2. Součástí bytu je i parkovací stání, u kterého sousedí sklep se stálou nižší teplotou (po celý rok chladí pití a potraviny), pohodlně se zde vejdou jízdní kola, gumy na auto atd. Byt má nádherný výhled do okolí se zelení (v dálce je dokonce vidět Říp, Bezděz, Ještěd...), hlavní balkon je situován na závětrné straně domu s výhledem na východ slunce. Byt poskytuje dostatek soukromí, protože Vám nikdo z okolních domů nevidí do oken. Byt byl zkolaudován v roce 2018 v rámci developerského projektu Central Groupu Letňanské zahrady. Trvale užíván je od roku 2019 přímo majitelem, který se nyní stěhuje mimo Prahu. Dům má 2 výtahy. Dům má společnou televizní anténu a nabízí se hned několik dodavatelů rychlého internetu. Dostatek dalších parkovacích míst se nachází v bezzónovém parkování v okolí domu.

Byt je vybaven prostornými vestavěnými skříněmi Indeco, velkým chodbovým bronzovým zrcadlem, technickou místností (se zákoutím pro pračku a sušičku), samostatnou toaletou a koupelnou s vanou a dvěma umyvadly. Na chodbě, v koupelně a na toaletě je položena luxusní dlažba Pamesa Arezzo tortora (imitace mramoru) dodavatele ProCeram. Vnitřní dveře jsou značky SAPELI. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a menší z pokojů má vinylovou podlahu. V ložnici je koberec. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna se sítěmi proti hmyzu. Kvalitní kuchyňská linka značky Hanák je vybavena spotřebiči značky Electrolux (součástí je také velká myčka, mikrovlnka...).

Měsíční náklady na bydlení (platby SVJ a elektřina) se pro čtyřčlennou rodinu směle vejdou do 6.000,-Kč. Dům/byt má nízké náklady na vytápění, které se dají navíc velmi dobře regulovat. Výhodou domu je dobře fungující velké SVJ s bonitním fondem oprav a spolehlivá správcovská firma.

V blízkosti domu se nachází mateřská školka, dětské hřiště, restaurace, večerka, OC Letňany - Tesco a OC Čakovice - Globus, Lidl, pošta, velký lesopark i sportovní centrum. Dům prakticky stojí na hranici nedávno vybudovaného lesoparku o rozloze 36 hektarů mezi Letňany, Kbely a Čakovicemi, který je vyhledávaným místem klidu a odpočinku, ideální na procházku s kočárkem nebo na projížďku na in-line bruslích (dráha 800 metrů). Nově jsou tady k dispozici singletrailové (tj. terénní cyklo) stezky.

Autobusová zastávka Avia Letňany se nachází 6 minut chůze od domu, odkud za 8 minut dojedete na metro Letňany (v plánu je ještě bližší zastávka). V dosahu je rovněž vlakové spojení směrem do centra. Holešovice jsou autem 10 minut, Anděl 20 minut, Václavské náměstí 15 minut, lokalita sousedí s nájezdy na D8 (přímo), D10 a D11

Property Characteristics

Listing ID783088
Layout3+kk
Available from01/09/2023
Floor8
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
RisksPrověřit »
Užitná plocha81
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 20 m²
Basement: 6 m²
Garage
Wheelchair accessible
Lift
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transportAvia Letňany
🚶 626 m (8 min)
Post officePraha 99
🚘 1,106 m (2 min)
ShopRuský obchod
🚘 1,422 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,102 m (5 min)
RestaurantLetňanská terasa
🚶 147 m (2 min)
PharmacyLékárna Letňany
🚘 1,200 m (2 min)
School
🚘 1,502 m (3 min)
Kindergarden
🚘 1,196 m (3 min)
Sports fieldJungle
🚶 350 m (4 min)
Playground
🚶 289 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.