Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 45 m² bez realitkyNad Primaskou, Prague - Strašnice

Reserved
Nad Primaskou, Prague - StrašnicePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Cellar 1 m²
Monthly rentCZK 14,500

+ Poplatky za službyCZK 1,598
+ Poplatky za energieCZK 3,130
+ Vratná kauceCZK 29,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2kk v pěkné lokalitě Strašnic blízko metra Strašnická, pouze vegani či min vegetariáni.

Byt prošel komplet rekonstrukcí v roce 2012, letos pak údržbovou - oprava izolace, vymalování, 2x přeolejování podlah, opravy silikonů, výměna sanity kde bylo potřeba.

Byt je ve 4. patře bez výtahu (ten je "v plánu"...), okna orientovaná na jih do klidného vnitrobloku s krásným výhledem do zeleně. Tato orientace zaručuje odstínění od hluku ulice a umístění poměrně vysoko pak čerstvý vzduch. Byt je velmi tichý, se sousedy je společná jen stěna v předsíni, stěna v ložnici je nosná se sousedním domem, to je tak 60-90 cm cihel, stěna v jídelně je nosná a sousedí s domovní chodbou. Podlahy jsou 2cm dubová prkna, okna ze sibiřského modřínu s protihlukovými dvojskly.

Na metro Strašnická je to cca 350 metrů, asi 120 metrů na zastávku tramvaje Vozovna Strašnice (7, 26, 19), asi 300 metrů je pak Vinice (tram 16), bez přestupů se tak dostanete na Žižkov, Vinohrady, Smíchov... V dochozí vzdálenosti tři "zdrávky" a mírně hip kavárna, zastávku tramvají dobře vybavený Albert (kde bychom se mohli potkávat), vegan dvě zastávky metrem na Floře, popřípadě tram 16 na Vinohrady, tam si lze vybrat.

Vstupuje se přes předsíň, ze které vedou čtyři dveře - neprůchozí jídelna/obývací pokoj s kuchyní a ložnice/pracovna, koupelna s pračkou a samostatné WC s umyvadlem. V předsíni je úložný prostor a Wi-Fi modem s Vodafone/UPC internetem, navíc i pevně zabudovaná hrazda pro cvičení. V ložnici je prostorná šatní skříň a 140 cm postel s chemicky vyčištěnou matrací. Kuchyně zahrnuje prostornou linku s mnoha skříňkami, ze spotřebičů je to velká lednicí Liebherr, myčka Bosch, horkovzdušná trouba Bosch a indukční varná deska Whirpool. V bytě jsou i ETH a televizní rozvody.

Je možné využívat společnou lodžii v mezipatře, hlavně na sušení prádla, ale i na odkládání drobných věcí. V posledních letech jsme ji využívali v podstatě jen my, protože dva další byty jsou mezonetové, ty ji nepotřebují, a 4. sousedka na patře už moc nechodí. K dispozici je domovní telefon, vstupní dveře můžete otevírat na dálku. Nemusíte tak chodit pro každou návštěvu zvlášť.

V domě jsou nové rozvody plynu a stoupačky, takže žádné problémy s ucpanými odpady. Dům je bezpečný, sousedé slušní, často jste si nechávali zásilku za vstupními dveřmi, nikdy se nic neztratilo. Byt byl od rekonstrukce využíván pár let jen vegetariánsky, nyní komplet veganský, budeme rádi, když to tak zůstane.

Nájem k jednání je 14500 Kč plus služby, k tomu by si měl nájemce na sebe převést internet a energie. To druhé je důležité, protože v nastavené zálohy jsou podle loňských cen, takže dost vysoké, při troše snahy si lze na trhu nyní vyjednat lepší podmínky. Podrobný rozpis na vyžádání. Dva nájmy navíc jako kauce, po roce nájmu možno jeden zpět.

Domácí zvířata jen pokud jsou krmena vegansky (granule...).

V případě vážného zájmu budeme potřebovat nějakou formu doložení stability příjmů.

Volný ihned.

2 room flat in Praha Strašnice, 5th floor, furbished, UPC/Vodafone internet. 14500 CZK monthly + energies and services, 2 monthly rents as surety. After a year of flawless flat usage one rent will be returned. Long-terms contract preferred.

As we are vegans, we are primarily looking for vegans as tenants, vegetarians minimum.

For more details please contact us.

Property Characteristics

Listing ID782719
Layout2+kk
Available from16/05/2023
Floor5
EPCG
Floor space45
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Basement: 1 m²
Pets are welcome
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 158 m (2 min)
Post officePraha 10 – Balíky
\uD83D\uDEB6 222 m (3 min)
ShopMaso Uzeniny
\uD83D\uDEB6 108 m (1 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 121 m (1 min)
RestaurantSabroso
\uD83D\uDEB6 128 m (2 min)
PharmacyU Metra Strašnická
\uD83D\uDEB6 154 m (2 min)
SchoolZákladní škola speciální Starostrašnická
\uD83D\uDEB6 117 m (1 min)
KindergardenMŠ Dvouletky
\uD83D\uDEB6 469 m (6 min)
Sports fieldTJ Sokol Strašnice
\uD83D\uDEB6 157 m (2 min)
PlaygroundNad Primaskou
\uD83D\uDEB6 174 m (2 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.