Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateČervená Voda - Horní Orlice, Pardubický Region

Červená Voda - Horní Orlice, Pardubický Region

chata za týden: léto 23.900 Kč, zima 17.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Horní Orlice v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 2 až 9 osob.chata za týden: léto 23.900kč, zima 17.000kč. Novinka: Koupací sud s vířivkou a barevnou vodou. Luxusně zrekonstruovaná chata ve dřevě, kde oceníte blízkost turistického cíle Dolní Moravy a lyžařského střediska Buková Hora, ale mimo jejich ruch v krásném a klidném prostředí, vybavená k modernímu životu. Na horním konci obce Horní Orlice, bez sousedů, směrem na Zlatý Potok, houpačka, strouha na hraní pro děti, 90 m od lesa. Bobová dráha, Stezka v oblacích, Mamutíkův vodní park do 10 min autem. Nedaleko města Králíky - vojenské muzeum, muzeum celnictví, pevnost Hůrka a nově soví království.

V přízemí se nachází centrální místnost s posezením u krbu a jídelním koutem. Se vstupem do vedlejší kuchyně. Prosklenými dveřmi se dostanete přímo na letní zastřešenou terasu - krb s grilem. V celém objektu je obložený strop dřevem. Na podlaze v přízemí je moderní dlažba. Důrazně vyzdvihujeme skvělou práci místních truhlářů pana Dolečka, obložení, dveře, poctivý jídelní stůl z masivu a kuchyně na míru, sedací souprava na zakázku od skvělé firmy Šlégl, jistě vše přispěje k vaší domácí pohodě, žádné Asko ani Ikea. V celém objektu je povinnost nosit vlastní přezůvky.

Property Characteristics

NameValinka - chata pod rozhlednou Val
Bedroom2 ložnice
TownHorní Orlice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity2 až 9 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.