Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateLiberk - Rampuše, Královéhradecký Region

Liberk - Rampuše, Královéhradecký Region

chalupa za týden: léto 20.000 Kč, zima 15.000 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Rampuše v oblasti Orlické hory: 4 ložnice, celkem pro 8 až 12 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 15.000kč. Zveme Vás do nově postavené chalupy s vnitřním vyhřívaný relaxačním bazénem. Objekt je určen pro 8 osob (možnost 4 přistýlek za příplatek) Chalupa se nachází v Orlických horách v malebné vesničce Rampuše.

V přízemí je vstupní veranda, plně vybavená kuchyň - mikr. trouba, elektrický sporák s troubou, varná konvice, myčka, 2x lednice s mrazáčkem, ruční šlehač, toustovač..... Obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, plazmová televize úhlopříčka 109cm, DVD, krbová vložka s průduchy do horních pokojů. Možnost připojení na WI - FI internet. Herna, kde si můžete zahrát stolní tenis, šipky. Pro děti jsou zde 2 odstrkovadla, houpačka, dětská kuchyňka, skluzavka, stoleček se židličkami a pár hraček. Dětská jídelní sedačka chicco. 2x WC, a místnost s vířivkou a sprchou + samostatná koupelna se sprchovým koutem. Vířivka je velikosti 2,8 m x 2,20 m, hloubka 80 cm. Má perličkové dno, masážní trisky, sedáky, osvětlení. Teplotu vody si určujete sami. Ideální pro malé děti!!! Večer zase pro dospělé - romantika při svíčkách a šampíčku, nejlepší relax, co může být! V podkroví jsou 4 ložnice po 2.Možnost 2 přistýlek. K dispozici 1 dřevěná postýlka. 1x WC. Venku terasa s posezením, lehátka, gril, otevřené dlážděné ohniště. Pro děti dřevěná věž se skluzavkou 3m dlouhá, houpačka, pískoviště, horolezecká stěna, trampolína průměr 3m. V této malebné vesničce nabízíme k pronájmu ještě další 3 krásné chaloupky s obdobným vybavením. Více info najdete na www. chalupyrampuse. cz

Property Characteristics

NameChalupa U Fouska
Bedroom4 ložnice
TownRampuše
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity8 až 12 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.