Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Liberk, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateLiberk - Rampuše, Královéhradecký Region

Liberk - Rampuše, Královéhradecký Region

chalupa za týden: léto 20.000 Kč, zima 16.000 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Rampuše v oblasti Orlické hory: 6 ložnic, celkem pro 8 až 19 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 16.000kč. Prostorná, luxusně zařízená rekreační chalupa v malebné podhorské vesničce Rampuše. Hosté mají k dispozici saunu, masážní bazén s vířivkou. Objekt má velkou prostornou halu, kde je možnost si zahrát šipky, kulečník, stolní tenis, poslouchat hudbu. Při špatném počasí si mohou děti hrát v plně vybavené herně. Od bazénu je možno vyjít na dřevěnou teresu, která zasahuje nad malý rybníček. Kolem chalupy je upravená okrasná zahrada a travnaté oplocené hřiště, kde je možné si zahrát volejbal, nohejbal, fotbal. Děti mají k dispozici zahradní domek se 2 skluzavkami, trampolínu s bezpečnostní ochrannou sítí, houpačku, pískoviště - 2x. IDEÁLNÍ SPORTOVNÍ a RELAXAČNÍ VYŽITÍ PRO DOSPĚLÉ A RODINY S DĚTMI!

Chata se nachází poblíž běžeckých tratí a cyklistických tras. Nově je otevřena sjezdovka ve Zdobnici, která je vzdálena pouhé 3 km od chalupy.

Property Characteristics

NameU Kohouta
Bedroom6 ložnic
TownRampuše
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity8 až 19 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.