Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Kadov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Kadov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Kadov, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateKadov - Vrbno, Jihočeský Region

Kadov - Vrbno, Jihočeský Region

chata za týden: léto 22.900 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Blatná - Vrbno v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, max. 8 osob.chata za týden: léto 22.900kč. Mohlo by to začínat jako pohádka: Na překrásném místě poblíž malé vesničky Vrbno, v malebné krajině nádherných Blatenských rybníků stojí hezký domeček... Skutečnost je však přesně taková. Jedná se o zděnou chatu o třech podlažích, postavenou v roce 1993 podle plánu známého architekta Ing. Františka Miláčka a velmi citlivě zasazenou do okolní krajiny včetně dvou kmenů borovic, prorůstajících střechou. Z chaty je překrásný výhled na louku, pole a rybník Velká Kuš, který je ve vzdálenosti cca 300m. Obrovský rybník nabízí fantastické koupání a od řady ostatních se liší svým písčitým dnem, (toto prakticky zcela vylučuje, alespoň pro nás, odporný dotyk vysoké vrstvy bahna). Břeh rybníka je relativně dlouho mělký, takže i cca 20 m od břehu je vhodný pro malé děti i neplavce. Velká louka před chatou patří k objektu. Za chatou je zatopený lom, ale ke koupání doporučujeme řadu jiných lomů v okolí (Blatná, Paštiky atd. )

V bezprostředním okolí je mnoho lesů vhodných k houbaření. Okolní krajina je ideální k cykloturistice, zvlněný terén mezi loukami, polemi, lesy a rybníky nabízí nádherné výhledy, včetně pohledů na Šumavské vrchy. K dispozici řada cyklotras různé obtížnosti(www. blatna. info). Pro automobilové nebo motocyklové `závodníky` je nedaleko Tchořovic (10km) oblíbená opuštěná letecká runway (vhodná k nacviku jízdních dovedností a ideální k bezpečnému  dosažení maximální možné rychlosti). Pro ty kteří nepreferují koupaní v rybníku je plavecký areál v Blatné - 5km (www. plavecakblatna. cz)

Property Characteristics

NamePronájem chaty
Bedroom3 ložnice
TownBlatná - Vrbno
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 8 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.