Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateBenecko - Horní Štěpanice, Liberecký Region

Benecko - Horní Štěpanice, Liberecký Region

chalupa za týden: léto 25.000 Kč, zima 29.900 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Benecko - Štěpanická Lhota v oblasti Krkonoše: 5 ložnic, celkem pro 2 až 11 osob.chalupa za týden: léto 25.000kč, zima 29.900kč. Nabízíme k pronájmu tuto nemovitost v atraktivní lokalitě Krkonošského národního parku. Benecko leží v západních Krkonoších. Výhodou proti střediskům jako je Harrachov, Špindlerův Mlýn nebo Pec pod Sněžkou, která leží v údolí, je vrcholová poloha rekreačního centra. Je orientované jihozápadním směrem, proto jsou za jasných dní jeho svahy celý den prosluněné. Díky své unikátní poloze se Benecko nachází většinu roku nad úrovní smogového mraku, a zaručuje tak nejenom čistý a voňavý horský vzduch, ale i nejvíce slunečných dnů v roce.

Dům je postaven na jižní stráni, je stylově zařízený a jsou zde použity přírodní materiály jako kámen a dřevo. Dům má tři patra, v přízemí je vnitřní vyhřívaný bazén 9x4m se slanou vodou, sauna, sprchový kout a WC, je zde také přímý vstup na terasu. Ve druhém patře je kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem ve kterém se nachází krb i z tohoto místa je přímý vstup na druhou terasu. Dále jsou zde dva 2 dvoulůžkové pokoje a jeden 3 lůžkový, koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadla a WC. V podkroví je kuchyň s obývacím pokojem, ložnice se 4 lůžky a koupelna s rohovou vanou, 2 umyvadla a WC.

Property Characteristics

NameChalupa s vnitřním bazénem
Bedroom5 ložnic
TownBenecko - Štěpanická Lhota
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity2 až 11 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.