Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Škrdlovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Škrdlovice, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Škrdlovice, Vysočina Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateŠkrdlovice, Vysočina Region

Škrdlovice, Vysočina Region

Pronájem Rekreačního domu Škrdlovice v oblasti Vysočina: 5 ložnic, celkem pro 2 až 10 osob.rekreační dům za týden: léto 28.000kč, zima 17.500kč. PŘIJEĎTE SI ODPOČINOUT A NAČERPAT ŽIVOTNÍ ENERGII. Chalupa Horní Martiňák se nachází v prostředí Žďárských vrchů na okraji obce Škrdlovice s kapacitou 2 až 10 osob a ubytováním ve dvoulůžkových pokojích. Jedná se o oplocený objekt s menším vlastním hřištěm, stolním tenisem, vířivkou, saunou, zastřešeným bazénem o rozměru 1.8 x 7.5 x 1.3 m který je v provozu většinou od začátku května do konce září.

Tato část vysočiny je vhodná pro turistiku a také velice dobré podmínky pro cykloturistiku díky desítkám kilometrů asfaltových cest okolní zalesněnou krajinou CHKO Žďárské vrchy. Nedaleký rybník Velké Dářko s vodní plochou 204 ha je vhodný pro plavání a vodní sporty jako je jachting, surfing, plavba na loďkách a šlapadlech. V zimním období jsou v místě dobré podmínky pro běžecké lyžování. Sjezdové lyžování v Novém Městě na Moravě, Svratce a Hlinsku v Čechách vzdálené vše přibližně 15 - 20 km. V obci je 3x restaurace a nedaleko od objektu tenisové hřiště s umělým povrchem a minigolf. 8 km vzdálený Žďár nad Sázavou nabízí několik zajímavostí např. muzeum knihy a písemnictví, poutní kostel na Zelené hoře zařazený mezi památky UNESCO, Modelové království Žďár - jedno z největších modelových kolejišť v ČR. Objekt je vhodný především pro rodiny s dětmi ale i zájemce o turistiku, cykloturistiku a nebo jen odpočinek například pro party seniorů.

Property Characteristics

NameHorní Martiňák
Bedroom5 ložnic
TownŠkrdlovice
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity2 až 10 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.