Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Krásná, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 9 ložnic without real estateKrásná pod Lysou Horou, Moravskoslezský Region

Krásná pod Lysou Horou, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Krásná v oblasti Beskydy: 9 ložnic, celkem pro 8 až 22 osob.chalupa za noc: léto 8.490kč, zima 4.990kč. Chalupa Zlatník nabízí komfortní ubytování na horách v překrásné přírodě Moravskoslezských Beskyd (nedaleko Lysé hory a Visalají). Místo slouží v zimě jako lyžařské středisko.

Pobyt je vhodný zejména pro rodiny s dětmi, ale také jako místo pro pořádání rodinných oslav, setkání přátel a firemních školení. Rodiny s dětmi ocení zejména skluzavku, houpačku, pískoviště a trampolínu na oploceném pozemku v bezprostřední blízkosti venkovního sezení s komínovým grilem a s ruskými kuželkami. Letní pohodu, zábavu i relaxaci poskytuje nově (od r. 2020) zapuštěný, vytápěný bazén 6 x 3 m, který se nachází na louce mimo oplocený pozemek, aby bylo zachováno bezpečí pro nejmenší děti, ale jen pár kroků od chalupy. Dětská židlička, podlahové vytápění a myčka na nádobí ve společenské místnosti pak jistě přispěje ke komfortu a příjemně strávené dovolené. Dostatek prostoru a místa k sezení ocení snad všichni návštěvníci. V zimě Vás nadchne blízkost sjezdovek a lyžařských vleků, tepelný komfort díky vytápění tepelným čerpadlem, krb a sauna. Okolí je rovněž vhodné pro turistiku a výlety na kole. Cyklisté mohou využít garáž se stojany pro uložení kol.

Property Characteristics

NameChalupa Zlatník
Bedroom9 ložnic
TownKrásná
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity8 až 22 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.