Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 68 m² without real estateMaxima Gorkého, Krnov-Horní Předměstí, Moravskoslezský Region

Maxima Gorkého, Krnov-Horní Předměstí, Moravskoslezský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 5 m² • Cellar 3 m²
PriceCZK 1,499,000


Spolu s druhou spolumajitelkou bytu Vám nabízíme skvělou příležitost stát se novým majitelem tohoto půvabného 3+1 bytu v jedné z nejzajímavějších lokalit města Krnova. S pouhých 5 minut chůze se ocitnete v samotném centru, kde pulzující život města nabízí spoustu skvělých možností.

Tento byt neprošel sice nedávnou rekonstrukcí, ale i tak Vám přináší veškerý komfort dobrého bydlení. Plastová okna a nové zateplení zajišťují optimální tepelnou izolaci a tiché prostředí. Navíc byl zvětšen balkón, který se stane Vaším oblíbeným místem pro relaxaci a užívání krásného výhledu.

Sklepní prostory jsou dalších 3 m², abyste měli dostatek místa pro uložení všech svých věcí. A co je ještě lepší, byt je připravený k okamžitému nastěhování a nábytek je v ceně! Nemusíte se tedy starat o zařizování, stačí se usadit a začít si užívat své bydlení.

Cena bytu je samozřejmě k jednání, protože vám chceme nabídnout tu nejlepší možnost. Zároveň Vám můžeme předložit předběžný odhad ceny nemovitosti, abyste měli jasnou představu o jejím skutečném hodnotě.

Náklady na provoz bytu jsou velmi příznivé, což vám umožní ušetřit na Vašem každodenním životě. Pokud máte jakékoli dotazy nebo si přejete zaslat další informace, stačí nám napsat nebo zavolat. K bytu také patří sklep a v budově je k dispozici kolárna/kočárkárna.

Dále je zde bezpečné parkování na uzavřeném dvoře, který je součástí budovy. Prostorný dvůr je také ideálním místem pro Vaše děti, kde se mohou svobodně bavit a hrát.

I když jsou přiložené fotografie z doby vyklizení bytu, doporučujeme Vám osobní prohlídku, abyste si mohli učinit vlastní názor a plně ocenit potenciál tohoto skvělého bytu.

Property Characteristics

Listing ID769976
Layout3+1
Available from09/03/2023
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha68
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 5 m²
Parking
Basement: 3 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKrnov, M. Gorkého
🚶 136 m (2 min)
Post officeKrnov 2
🚶 791 m (9 min)
ShopBernat
🚶 248 m (3 min)
BankMONETA Money Bank
🚶 728 m (9 min)
RestaurantCactus
🚶 264 m (3 min)
PharmacyNa Poliklinice
🚶 467 m (6 min)
SchoolZákladní škola Janáčkovo náměstí
🚶 478 m (6 min)
Kindergarden
🚶 255 m (3 min)
Sports field
🚶 680 m (8 min)
Playground
🚶 762 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.