Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Týn nad Bečvou, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Týn nad Bečvou, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Týn nad Bečvou, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateTýn nad Bečvou, Olomoucký Region

Týn nad Bečvou, Olomoucký Region

Pronájem Chaty Týn nad Bečvou v oblasti Severní Morava a Slezsko: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za noc: léto 2.700kč, zima 3.200kč. Chata se zahradou a sklepem s posezením, terasou a bazénem. V chatě je jedna místnost - kuchyň s obývacím koutem a oddělená malá koupelna - sprchový kout, umyvadlo a WC. V obývacím koutě je rozkládací gauč na dvojlůžko. V patře je místnost s pěti postelemi.

Na zahradě je krb i ohniště s posezením. Ve sklepě je možné posezení pro 20 lidí. V chatě i ve sklepě je podlahové topeni, krby a přímotopy. Je zde i malý dětský koutek, trampolína a jiná houpadla. Je možné zapůjčit si hry. Po domluvě je možné pronajmout si i místní sokolovnu. Na dohled od chaty je cyklostezka Bečva. Nedaleko od chaty je les s možností hezkých výletů. Ve vesnici jsou obchody a restaurace. Vlakové spojení je do Lipníku n. B. odtud bus nebo pěšky 1,30 min, nebo bus přímo.

Property Characteristics

NameChata U Smičků
Bedroom1 ložnice
TownTýn nad Bečvou
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.