Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² without real estateNad Štolami, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský Region

Reserved
Nad Štolami, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 13,235

+ Service chargesCZK 3,765
+ Refundable depositCZK 20,000


Dovolujeme si nabídnout k dlouhodobému pronájmu náš nadstandardně řešený světlý byt s dispozicí 2+1/L v 5. nadzemním patře (posledním) a výměrou 58 m2, který se nachází v cihlové bezbariérové novostavbě s výtahem v klidném městě Odolena Voda 12 km od Prahy. Potěší Vás výhled na Říp a na České středohoří. Byt je orientován na západ (ložnice), severovýchod (obývák) a východ (kuchyň).

V bytě najdete prostornou předsíň s dlažbou, ze které projdete na samostatné WC nebo do koupelny s ergonomickou vanou, pračkou a koupelnovým nábytkem poskytujícím dostatek prostoru pro uložení věcí. Dále vejdete do obývacího pokoje, ve kterém je položena kvalitní vinylová podlaha, je zde dále prostorná sedací souprava na míru (není rozkládací) z mikroplyše, konferenční stolek, TV stolek, dvě komody a vitrína. Na obývací pokoj navazuje prostorná lodžie s hezkým výhledem do vnitrobloku a na rodinné domky. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s velkorysým úložným prostorem, je zde lednice, mikrovlnná trouba, sporák se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou s grilem a dalšími menšími spotřebiči. Kuchyňská linka je celá osvětlená led osvětlením, a proto zde i večer budete mít dostatek světla. Z obývacího pokoje lze projít do posledního pokoje – ložnice. V ložnici najdete manželskou postel s kvalitními matracemi, noční stolky a po celé stěně vestavěnou skříň s obrovským množstvím prostoru pro uložení oblečení i dalších nezbytných věcí. Je zde také pracovní koutek s psacím stolem a židlí. Pro pohodlné spaní je ložnice vybavena elektronickou předokenní roletou s časovačem. V ložnici jsou taktéž dveře v pouzdru, takže šetří prostor a vypadají velmi hezky. Celý byt je nově vymalován. Byt je vybaven novými bezpečnostními dveřmi.

V domě dále můžete využívat kolárnu a vytápěnou prádelnu, kde si lze celoročně ponechat sušák a sušit zde prádlo (v domě je málo bytů a slušní sousedi, nikdy se odsud nic neztratilo). Byt je k pronájmu bez sklepa. Bezplatné parkování je možné v ulici u domu nebo na velkém parkovišti.

Byt je k dispozici ihned, je nekuřácký (kuřák má k dispozici balkon) a vhodný pro 2 osoby, případně dvě osoby a malé dítě. Menší čistotný domácí mazlíček je vítán. Nájemné činí 13.235 Kč, elektřina 1.500 Kč, zúčtovatelné zálohy 2.265 Kč (studená a teplá voda, topení, úklid domu, výtah, vodoměry a odečty). Celkově 17.000 Kč bez internetu a poplatků za TV a rádio (toto si nájemník zařídí sám dle potřeby). V místě dostupný rychlý ADSL internet od O2 nebo Fortenetu za příznivou cenu. Vratná kauce činí 20.000 Kč a je splatná s prvním nájemným.

V domě je pouze 10 bytových jednotek, milí sousedé, ve městě je veškerá občanská vybavenost (lékař, zubař, gynekolog, pošta, škola, školka, pravidelné autobusové linky do Prahy, Penny, samoobsluha, večerky, řezník, domácí potřeby, drogerie a další).

Ferové jednání a smlouva je samozřejmostí, těšíme se na slušné nájemníky. Prohlídky jsou po domluvě možné v pracovní dny v odpoledních hodinách a o víkendu po vzájemné domluvě kdykoliv.

Property Characteristics

Listing ID742064
Layout2 bedroom
Available from24/09/2022
Floor5
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha58
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Enclosed balcony
MHD 4 minutes on foot
Lift
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 320 m (4 min)
Post officeOdolena Voda
\uD83D\uDEB6 245 m (3 min)
ShopAD Potraviny-večerka
\uD83D\uDEB6 201 m (2 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 998 m (3 min)
RestaurantBranický sklípek
\uD83D\uDEB6 477 m (6 min)
PharmacyLékárna Odolena Voda
\uD83D\uDEB6 776 m (9 min)
SchoolZŠ Vítězslava Hálka
\uD83D\uDE98 1,107 m (3 min)
KindergardenŠkolka
\uD83D\uDEB6 669 m (8 min)
Sports fieldMultifunkční centrum kotelna
\uD83D\uDEB6 331 m (4 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 308 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.