Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 107 m² without real estateKrálův Dvůr - Popovice u Králova Dvora, Středočeský Region

Králův Dvůr - Popovice u Králova Dvora, Středočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Parking • Garage
PriceCZK 15,500,000


Nabízený nízkoenergetický dům s výhledem do zahrady se nachází na slunném místě v obci Křižatky – Králův Dvůr. Dřevostavba před dokončením se pyšní energetickou náročností třídy B, tedy velmi úsporná. Citlivé osazení stavby na pozemku, precizní a rychlá výstavba za použití kvalitních materiálů udělaly z tohoto projektu ukázkovou dřevostavbu, která krásně zapadne do místa pod lesem.

Skvěle dispozičně řešené 4kk s užitnou plochou 107 m2 a s dominantním obývacím pokojem, který je otevřený do krovu a působí tak vzdušně, velkoryse a významně. Horkovzdušný krb bif pasif dokresluje příjemnou atmosféru obývacího pokoje, ze kterého je možné vyjít rovnou na terasu.

Nadstandardně provedená dřevostavba laděná každým detailem, nabídne majiteli promyšlený dům s čistým vizuálním stylem, který přinese radost z bydlení. Dubová vícevrstvá podlaha Rustic s 4mm nášlapem, vhodná pro podlahové vytápění, které je v celém domě. Každá místnost má navíc svojí regulaci a samozřejmě rekuperaci. V koupelnách jsme použili Italskou dlažbu značky Atlas concorde.

Dům je vybaven švédským tepelným čerpadlem, elektrickými koupelnovými radiátory Zehnder, sprchovým koutem Huppe, podomítkovými bateriemi Hans Grohe. Nechybí centrální vysavač Smartvac od firmy Elekrolux a inteligentní žaluzie od firmy Somfy. Tohle a spoustu dalšího vám na prohlídce rádi předvedeme.

Terasa je funkčně a vizuálně propojena s obývacím poojem a prostupuje tak přirozeně do interiéru. Pro své praktické a estetické vlastnosti je pro obklad terasy a celého domu použitý modřín. Pro potřeby zalévaní je na zahradě zakopaná retenční nádoba o obsahu 5m2 a u příjezdové cesty ještě chybí dokončit zastřešené garážové stání.

Property Characteristics

Listing ID722296
Layout4+kk
Plot space700
AgeUp to 10 years
Užitná plocha107
Available from14/06/2022
EPCB - Velmi úsporná
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 2 minutes by car
Garage

What you will find nearby

Public transportKrálův Dvůr,Křižatky
🚶 479 m (6 min)
Post officeTmaň
🚘 3,374 m (5 min)
Shop
🚘 4,077 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 4,106 m (6 min)
RestaurantU Bělohlávků
🚘 4,015 m (6 min)
PharmacyLékárna U Tří zvonků
🚘 4,080 m (6 min)
SchoolZákladní škola Počaply
🚘 4,401 m (6 min)
Kindergarden
🚘 4,374 m (7 min)
Sports field
🚘 4,032 m (6 min)
Playground
🚶 217 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.