Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 37 m² bez realitkyStavební, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region

ReservedDeveloper project
Stavební, Brno - Trnitá, Jihomoravský RegionNew building • Lift
PriceCZK 4,200,000


Toužíte po vkusném a moderním bydlení ve stylovém domě v perspektivní lokalitě kousek od centra Brna? Dovolujeme si Vám představit náš nový rezidenční projekt, v jehož rámci nabízíme 34 bytů o velikosti 1kk až 3kk s terasami s nevšedním výhledem na hrad Špilberk. Výborná poloha této moderní a zároveň elegantní rezidence skýtá skvělou dopravní dostupnost MHD v rámci nedalekých zastávek, dochůdná vzdálenost do centra Brna je velmi příjemný bonus. Parkování je zajištěno 3 min. chůze od bytového domu v uzavřeném areálu.

S potěšením si dovolujeme vám nabídnout příjemně koncipovanou bytovou jednotku 2kk o velikosti 37,60m2, která se nachází v 2.NP cihlového domu s výtahem. Severozápadní orientace bytu nabízí slunné a příjemné bydlení ve zdařile a vkusně zrenovované budově z 20.let minulého století. Moderní a esteticky vyvážený design bytů bude dotvářen vinylovou podlahou v dekoru dřeva, vkusnými obklady i dlažbou, zařizovacími předměty v koupelnách od Villeroy & Boch s doplňky Hans Grohe coby pomyslnou třešničkou na dortu. Dveře od společnosti Sapeli budou vévodit celému interiéru. Rezidence Stavební situovaná na nároží bude působit jako dominanta celé ulice Špitálka/Stavební díky jemnosti barev fasády. Prosklený výtah ve vnitrobloku tuto designově svěží atmosféru snoubící retro&future nápaditě podtrhne. Předpokládané dokončení projektu včetně kolaudace je v 03/2023. Více informací o projektu naleznete na webu www.rezidencestavebni.cz

Property Characteristics

Listing ID716283
Layout2+kk
Available from26/04/2022
Floor2
Building typeBrick
HeatingDistance
RizikaPrověřit »
Floor space37
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.