Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 65 m² without real estatenáměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

náměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 6 minutes of walking • Equipped
PriceCZK 3,190,000


Hledáte příjemné rodinné bydlení a děsí Vás představa bydlení v paneláku a každodenní boj o parkovací místo? Tak potom přesně pro Vás je tady nabídka pěkného a útulného bytu v osobním vlastnictví na lukrativním a vyhledávaném místě na ulici náměstí gen. Svobody.

Jedná se o byt 3+1 ve 3.NP/4 NP o čisté podlahové ploše 65 m2 s velmi zajímavým potenciálem růstu tržní ceny v dalších letech. Byt má neprůchozí pokoje, prostornou šatnu a je velmi prakticky uspořádaný, kde každý čtvereční metr má svůj význam, takže byt působí větším dojmem. V chodbě, koupelně a na WC jsou sádrokartonové podhledy. K bytové jednotce náleží sklepní prostor o výměře 4 m2, dále pak zabezpečená kolárna/kočárkárna s omezeným počtem klíčů na kartu a sušárna.

Okna bytu jsou orientována na jihovýchod (ložnice, obývací pokoj) a severozápad (kuchyně a dětský pokoj, příp. pracovna).

Byt je po rekonstrukci, má plastová okna, elektrické rozvody v mědi, vedení vody a odpadu v plastu, přesto je pro náročnější zájemce možná dílčí modernizace některých částí bytu.

Celková výše měsíčních plateb pro čtyřčlennou rodinu, včetně vytápění, TUV a fondu oprav činí 4.011 Kč. se dá zajistit i přes jiného poskytovatele.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, dopravní dostupnost výborná, velkou výhodou je bezproblémové parkování v blízkosti domu. V okolí se nachází spousta zeleně, park, dětské hřiště a hned vedle ZŠ a MŠ Březinova. Dům je po kompletní revitalizaci, udržovaný a čistý. Energetický štítek, zpracovaný po revitalizaci, řadí budovu do třídy B „velmi úsporná“, díky čemuž je každoročním příjemným zpestřením finanční vratka ze záloh za dodávku tepla.

Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn. Byt je možné financovat hypotečním úvěrem. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Jedná se o prodej bytu z důvodu stěhování do rodinného domu, nastěhování je možné ihned po zaplacení kupní ceny.

Tel. 774 969 715

Nemám zájem o spolupráci s RK.

Property Characteristics

Listing ID713750
Layout3+1
Available from01/05/2022
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
MHD 2 minutes by car
Cellar

What you will find nearby

Public transportMost Československé armády
🚶 528 m (6 min)
Post officeOstrava 46
🚘 1,257 m (5 min)
ShopBoček
🚶 109 m (1 min)
BankKB
🚘 1,629 m (4 min)
RestaurantOstravarna U Jubilejní
🚶 569 m (7 min)
PharmacyU Edisona
🚶 797 m (10 min)
SchoolAve Art
🚶 599 m (7 min)
Kindergarden
🚘 1,133 m (4 min)
Sports field
🚘 1,336 m (4 min)
Playground
🚶 389 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.