Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 92 m² bez realitkyPolná - Polná, Vysočina Region

Developer project
Polná - Polná, Vysočina RegionNew building • Parking
PriceCZK 4,199,000


Nabízíme Vám ke koupi byt 4+kk 92,3m2v řadovém rodinném domě v dlouho-očekávaném projektu REZIDENCE POLNÁ. Jedná se o řadový dům R2B o dvou bytových jednotkách kde v přízemí se nachází byt 3+kk se zahradou a v patře byt 4+kk s terasou 7m2. Ke každému bytu je vlastní vchod, komora před domem 3m2 a každý má vlastní parkovací stání. Je zde jedna společná technická místnost, která je umístěna jako třetí komora před domem, každý byt má svůj vlastní kotel.

V bytě se nachází prostorný obývací pokoj 26m2, koupelna s vanou či sprchovým koutem, další samostatné WC a další tři pokoje. Z obývacího pokoje je vstup na terasu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o nízkoenergetický projekt (Energetický štítek B), budou Vaše provozní náklady na velmi nízké úrovni.

Při výstavbě řadového domu R2B / bytu používáme přírodní materiály, které pozitivně přispívají ke zdravému klimatu. Byt je vybaven kvalitními plastovými okny s trojskly a více-komorovým systémem, dále součástí bytu jsou kvalitní plovoucí podlahy, keramická dlažba, dveře s obložkovými zárubněmi - veškerý výběr standardů si můžete vybrat sami do určitého data výstavby. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem v technické místnosti před domem (druhý byt má svůj vlastní kotel).

Řadový dům R2B je součástí nově vznikající lokality REZIDENCE POLNÁ, která se nachází v klidné části obce, ale v těsné blízkosti do centra.

Město POLNÁ disponuje kvalitní občanskou vybaveností, včetně škol, školek, doktorů, pošty prostě vše co člověk potřebuje.

Jde o Vaše bydlení, kde trávíte podstatnou část svého času. Žijte kvalitně, s nízkými provozními náklady a hlavně ve svém.

Property Characteristics

Listing ID707828
Layout4+kk
Available from31/12/2023
Floor1
Building typeNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Floor space92
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony
Parking
Cellar

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.