Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 79 m² without real estateZámecká, Nová Včelnice - Nová Včelnice, Jihočeský Region

Zámecká, Nová Včelnice - Nová Včelnice, Jihočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Parking • Garage
PriceCZK 3,000,000


Byt 4+1 s lodžií se nachází v 1. patře zděného bytového domu bez výtahu. Součástí nabídky je 2x sklep 6 m2, garáž, zahrádka 88 m2 se skleníkem, dřevník, chlívek a výběh pro slepice 45 m2 .

Dům je situován do klidného prostředí na kraji obce, a je velice pečlivě udržovaný. Stavba je původní bez revitalizace s dvěma novými vstupními dveřmi. Společné prostory nabízejí využívání kolárny, prádelny a sušárny. V nebytových prostorech se dbá na čistotu a respekt k sousedskému soužití. U domu je velký prostorný dvůr s možností parkování.

Byt sestává ze vstupní předsíně, na kterou navazuje oddělené WC a koupelna. Vedle kuchyně je situována místnost vhodná jako jídelní kout. Největší místností je obývací pokoj propojený s kuchyní jídelním okénkem. Dále pak 2 místnosti z nichž z jedné je vstup na lodžii s výhledem. Současný způsob vytápění lze provozovat kombinovaně etážovým kotlem na pevná paliva nebo elektřinou. V bytě nebyly prováděny žádné stavební úpravy, takže je vhodný pro rekonstrukci dle představ kupujícího.

V městečku je plná občanská vybavenost včetně mateřské školky (900 m-12 min.) a sportovišť. Lokalita je mimořádně klidná, téměř na konci obce s návazností na místní komunikaci, v sousedství ještě jednoho bytového domu. Z bytu je volný výhled na zeleň a sousedství bez vysoké zástavby. S ohledem na umístění je zároveň rychlá dostupnost do centra obce.

Property Characteristics

Listing ID690556
Layout4+1
Available from01/01/2022
Floor1
Building typeBrick
Age30 - 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha79
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
Parking
Front garden 88 m²
Enclosed balcony
Garage
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transport
🚶 433 m (5 min)
Post officeNová Včelnice
🚶 614 m (7 min)
ShopAdélka
🚶 614 m (7 min)
BankČeská spořitelna
🚶 526 m (6 min)
RestaurantRestaurace U zámku
🚶 348 m (4 min)
PharmacyLékárna APIS
🚶 600 m (7 min)
SchoolSOŠ a SOU
🚘 8,245 m (9 min)
Kindergarden
🚘 8,376 m (13 min)
Playground
🚘 6,344 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.