Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Karlovice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Karlovice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Karlovice, Liberecký Region

Recreational property to rent • 8 ložnic without real estateKarlovice, Liberecký Region

Karlovice, Liberecký RegionPublic transport 1 minute of walking

Pronájem Chalupy Karlovice část Svatoňovice v oblasti Český ráj: 8 ložnic, celkem pro 4 až 41 osob.za osobu za noc: celoročně 350kč. Chalupa č. p. 2 ve Svatoňovicích - bývalé hospodářské stavení se nachází v klidném prostředí na okraji obce a sousedí s chalupou čp. 30 - dříve výměnkem, který je také pronajímán. Pro oba objekty je společný vjezd do dvora. Prostorný dvůr je uzavřen oběma chalupami, stodolami, budovou historické vodárny, ploty a dvěma bránami. Ve stodole je k vidění prvorepublikové zemědělské vybavení. V usedlosti se pronajímají čtyři samostatné části. Jedna z částí je chalupa č. p. 30 a další tři samostatné části označené A, B, C, se nachází v chalupě č. p. 2.Tyto části jsou od sebe stavebně odděleny ve všech svých prostorách a mají samostatné vchody. V přízemí je vždy obývací pokoj s kuchyňským koutem s kompletním vybavením pro přípravu stravy a koupelna se sprchou a WC. Pes za poplatek (100,- Kč denně) - nutno oznámit předem. V ceně týdenního pobytu pro každou ze čtyř pronajímaných částí je zahrnuta spotřeba el. energie do 70 kWh, v případě kratšího pobytu je v ceně zahrnuta spotřeba elektrické energie 10 kWh za den. Další spotřeba se hradí na místě s cenou 8,- Kč / 1kWh Koupání: přírodní koupaliště ATC Sedmihorky a rybník Roudný. Objekt rekonstruován v letech 2000 - 2012.P o z o r, vjezdová brána je vysoká 2,7 metru. Osobní vozidlo

/Škoda Fabia, Octávia a podobné / s jízdními koly na střešním nosiči projedou, ale vyšší vozidla jako například Ford Galaxy již ne. Tedy při vjezdu nejdříve kontrolujte možnost bezpečného průjezdu, případně kola složte před vjezdem do dvora.

Property Characteristics

NameChalupa k pronajmutí
Bedroom8 ložnic
TownKarlovice část Svatoňovice
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity4 až 41 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportKarlovice, Svatoňovice
🚶 97 m (1 min)
Post officeKarlovice u Turnova
🚘 4,190 m (5 min)
ShopObchod potravin
🚘 1,643 m (2 min)
BankMONETA Money Bank Turnov
🚘 7,418 m (8 min)
RestaurantEven
🚘 2,309 m (3 min)
PharmacyNemocniční lékárna
🚘 8,334 m (10 min)
SchoolZŠ Doubravice
🚘 4,485 m (5 min)
Kindergarden
🚘 1,993 m (4 min)
Sports field
🚘 3,474 m (6 min)
Playground
🚘 1,915 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.